Dojímavá fotka, syn nášho olympionika sa schoval do kufra autobusu: Chcel ísť s ockom do Paríža

Prví štyria športovci dnes nabrali smer Paríž, kde budúci týždeň štartujú letné olympijské hry. Do metropoly Francúzska sa pobrali vodní ...
  • Zdroj: Noro Skaličan

Prví štyria športovci dnes nabrali smer Paríž, kde budúci týždeň štartujú letné olympijské hry. Do metropoly Francúzska sa pobrali vodní slalomári - Zuzana Paňková (19), Eliška Mintálová (25), Jakub Grigar (27) a Matej Beňuš (36). A práve posledne menovaný mal pred odchodom najväčší počet lúčiacich sa rodinných príslušníkov. Vyprevadiť ho prišla manželka Ivana a všetci traja synovia Simon (10), Tobiáš (8), Sebastián (5),ktorí ockovi dali aj pusu pre šťastie, aby priniesol zlatú medailu…

FOTOGALÉRIA: odchod vodákov OH

Štyria slovenskí vodáci, ktorí všetci majú aj medailové ambície sa dnes dopoludnia stretli pred sídlom Slovenského olympijského a športového výboru, odkiaľ sa autobusom presunuli do Viedne, kde sa letecky presunuli do dejiska letných hier v Paríži.

„Nálada pred odletom je výborná, už sa teším, že idem do Paríža a o pár dni to vypukne. Na cestu do lietadla som si zobral knihu a počítač,“ prezradil nám Beňuš.

Práve strieborný medailista z olympiády 2016 z brazílskeho Ria mal pri odchode najväčšiu rodinnú podporu. Na tretiu olympiádu ho vyprevadila manželka Ivana i traja synovia. Stredný Tobiáš to prežíval najemotívnejšie, ocina stále objímal a prišlo aj na slzy. Dokonca sa schoval do kufra autobusu, lebo chcel odísť s ockom do Paríža. „Budem mu s babkou fandiť pri telke. Verím, že prinesie zlato,“ povedal Tobiáš pre náš denník.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk