Zoznámili sa v Monaku a nikdy sa nepohádali: Vyplávali detaily vzťahu Ralfa Schumachera!

Už viac nechcel nič tajiť! Brat legendárneho jazdca Formuly 1 Michaela Schumachera Ralf sa rozhodol pre veľké odhalenie. Prostredníctvom ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram /@ralfschumacher_rsc

Už viac nechcel nič tajiť! Brat legendárneho jazdca Formuly 1 Michaela Schumachera Ralf sa rozhodol pre veľké odhalenie. Prostredníctvom sociálnych sietí nedávno zdieľal dojemnú správu o svojej homosexuálnej orientácii. Teraz vyplávali na povrch nové detaily o jeho vzťahu. 

Fotogaléria

Ralf Schumacher iba nedeľu zverejnil na Instagrame fotografiu, na ktorej stojí so svojím partnerom na lodi, ruka v ruke. Fotografia bola doplnená emotívnym popisom: „Najkrajšia vec v živote je, keď máte pri sebe správneho partnera, s ktorým môžete zdieľať všetko.“ Za to si niekdajší pilot stajne Williams či Toyota vyslúžil od mnohých ľudí uznanie vrátane svojej kamarátky a speváčky Carmen Geissovej.

„Mám vás oboch veľmi rada. Máte toho najlepšieho partnera, akého ste si mohli predstaviť. Po dvoch rokoch môžete konečne ukázať svoju lásku svetu,“ neskrývala radosť v rozhovore pre zahraničné médiá. Zároveň sa však podelila aj o dojemné detaily ohľadom Schumachera a jeho partnera.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Juraj, berieš svokru? Priateľka Slafkovského má veľmi atraktívnu mamu Zobraziť článok

„Zoznámili sa v Monaku. Ralf žije v Salzburgu so svojim synom, Etienne žije v Nice. Obaja sú ale často bok po boku. Sú spolu senzačne šťastní. Nikdy sa nepohádali a na všetkom sa vždy zhodli,“ citoval britský denník Daily Mail Geissovú.

Z priznania o Ralfovej homosexualite má radosť aj jeho syn David, ktorý mal pre svojho otca len slová uznania. „Som veľmi rád, že si konečne našiel niekoho, s kým sa naozaj cítiš dobre. Stopercentne za tebou stojím, prajem ti všetko najlepšie a gratulujem,“ uviedol syn David. Toho má Ralf spoločne s bývalou manželkou Corou, s ktorou sa rozviedol pred deviatimi rokmi.

Georgina Rodríguezová a Cristiano Ronaldo svoju lásku neskrývajú.
Partnerka Cristiana Ronalda zverejnila tajuplnú fotku: Je tehotná?! Zobraziť článok

Odporúčame z TIVI.sk