Plamene zachvátili chatu s hokejistami: Zomrel najužitočnejší hráč tímu († 21)

Obrovská tragédia! Letné dobrodružstvo sa zmenilo na najhoršiu nočnú moru. Chatu s hokejistami zachvátil hrozivý požiar, hlásia niekoľko ...
  • Zdroj: X/Capstone Corner

Obrovská tragédia! Letné dobrodružstvo sa zmenilo na najhoršiu nočnú moru. Chatu s hokejistami zachvátil hrozivý požiar, hlásia niekoľko zranených a úmrtie najužitočnejšieho hráča tímu. Mal len 21 rokov.

Tragické následky požiaru na chate s hokejistami

Hrozivé správy prichádzajú zo zámoria! Chatu na Prince Edward Island zachvátil požiar, boli na nej ubytovaní mladí hokejisti. V dôsledku tejto nehody utrpeli vážne zranenia traja hráči a jeden, žiaľ, neprežil. Obeťou sa stal 21-ročný Noah Latimer, jeho pozostatky našli zasahujúci požiarnici v zhorenom objekte. "Traja ľudia, ktorí pred požiarom unikli, sa zranili, jeden z nich ťažko.Po likvidácii požiaru hasičmi boli vo vnútri objavené ľudské pozostatky.Miesto bolo monitorované a vyšetrovanie pokračuje," informovala polícia v Cavendish.

Jacoby Jones zomrel vo veku 40 rokov.
Zámorie oplakáva smrť známeho športovca: Víťaz slávnej trofeje mal iba 40 rokov Zobraziť článok

Hokejový tím Capstone Colts potvrdil na sociálnych sieťach, že obeťou sa stal Noah Latimer. "Tím Capstone Colts je úplne zničený po tom, čo sa dozvedel o úmrtí Noaha Latimera. Počas krátkeho času, ktorý Noah strávil s Colts, mal okamžitý vplyv na organizáciu, bol najlepším tímovým kolegom a dokonca dostal cenu MVP za výkony v play-off v drese Colts. Naše myšlienky a modlitby sú v tomto veľmi ťažkom období s Noahovou rodinou, spoluhráčmi a priateľmi. Latsy bude toľkým ľuďom úprimne chýbať a vždy na neho budú spomínať."

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk