Partnerka Cristiana Ronalda zverejnila tajuplnú fotku: Je tehotná?!

Slávny futbalista Cristiano Ronaldo (39) už niekoľko rokov tvorí stabilný pár s modelkou Georginou Rodríguezovou (30). Spolu celkovo ...

Slávny futbalista Cristiano Ronaldo (39) už niekoľko rokov tvorí stabilný pár s modelkou Georginou Rodríguezovou (30). Spolu celkovo vychovávajú päť detí a všetci si momentálne užívajú luxusnú rodinnú dovolenku. Práve z nej sa španielska influencerka na sociálnych sieťach pochválila zábermi, ktoré vyvolali veľké špekulácie.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Partnerka Cristiana Ronalda zverejnila tajuplnú fotku

Pri najznámejších celebritách nie je žiadnym prekvapením, že sa čo najviac snažia chrániť svoje súkromie. Výnimkou teda nie je ani jeden z najpopulárnejších párov na celom svete. Fanúšikovia si však v dnešnej dobe všímajú každý detail, čo môže viesť k šíreniu rôznych teórií.

Dôkazom toho je aj jeden z najnovších príspevkov Rodríguezovej, ktorá sa na sociálnej sieti Instagram podelila o dovolenkové zábery. Na jednej z fotografií sa pritom tajuplne drží za brucho, a tak na seba komentáre nenechali dlho čakať. „Je tehotná!" napísala napríklad jedna zo sledovateliek a ďalší podporovateľ dodal: „Poďme! Dúfam, že sú klebety pravdivé."

Podobné reakcie sa následne rozšírili ako huby po daždi, no zatiaľ ide iba o čistú špekuláciu. Ak by ale došlo k jej oficiálnemu potvrdeniu, radoval by sa samotný Ronaldo i jeho verní priaznivci.

Spomínanú fotografiu nájdete v galérii.

Futbalisti MFK Ružomberok postúpili do 2. predkola Európskej ligy.
Ružomberok splnil kazašskú misiu: V Európe pokračuje aj napriek prehre v odvete Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk