Juraj, berieš svokru? Priateľka Slafkovského má veľmi atraktívnu mamu

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (20) si vie vybrať. Stretáva sa s krásnou kanadskou modelkou Angélie Bourgeoisovou-Pelletierovou ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (20) si vie vybrať. Stretáva sa s krásnou kanadskou modelkou Angélie Bourgeoisovou-Pelletierovou (22). Často sa hovorí, že dcéry sa v budúcnosti budú podobať na svoje matky, pričom ak ich vzťah vydrží dlho, má sa teda na čo tešiť. Jej mama Magalie je totiž tiež modelka a vyzerá božsky, pričom by sa za ňou otočil nejeden mládenec v Jurajovom veku.

FOTOGALÉRIA: Priateľka Slafkovského má veľmi atraktívnu mamu

Košický rodák si možno našiel v zámorí svoju spriaznenú dušu. Len čo sa ukázal na večeri s novou známosťou, tak si krásna Angélie od náporu záujemcov radšej zrušila svoj instagram, kde sa ich spoločné foto objavilo. Mladá Kanaďanka je skutočne očarujúca, pričom akoby z oka vypadla svojej krásnej mame Magalie, ktorá sa tiež živí ako modelka.

Obe majú spolu výborný vzťah, čo mama ukazuje aj na sociálnych sieťach. „Spoločné nákupy matky a dcéry. Nezabudnuteľný výlet do Paríža s oslávenkyňou Angélie,“ srdečne uviedla pod jeden z príspevkov. Okrem toho niekedy spolu s dcérou pózujú aj pre fotografov pri propagácii rôznych produktov.

Magalie sa už mnoho rokov venuje zdravému životnému štýlu, výžive a cvičeniu. To sa jednoznačne odzrkadľuje aj na jej dokonalej postave. Napriek tomu, že už má čosi viac odžité, sa môže bez problémov rovnať ženám vo veku svojej dcéry. Svoje vedomosti, čo sa týka fitnes, rovnako šíri ďalším ľuďom, keďže pracuje v známom športovom centre v Quebecu. Uvidíme, či získa Juraj takúto svokru.

Samuel Honzek sa pochválil blondínkou zo zámoria.
Slovenskí hokejisti letia na Kanaďanky: Blondínkou zo zámoria sa pochválila ďalšia mladá hviezda! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk