Totálny pád českého futbalistu: Pijem a pozerám videá! Alkohol ma raz zabije

Padol až na samotné dno! Reč je o bývalej futbalovej hviezde Martinovi Feninovi (37), ktorý sa stal v roku 2007 český talent roka. Zažiaril ...

Padol až na samotné dno! Reč je o bývalej futbalovej hviezde Martinovi Feninovi (37), ktorý sa stal v roku 2007 český talent roka. Zažiaril na mládežníckom svetovom šampionáte a získať ho chceli najlepšie kluby v Európe. Dnes je alkoholik a rozpadlo sa mu manželstvo.

Fotogaléria

Po konci vo Frankfurte kariéra českého útočníka upadala. Skúšal to v nemeckom Cottbuse, Chemnitzeri v českej Slavii Praha, Tepliciach či v treťoligovom francúzskom klube Istres. Bodku za kariérou dal v roku 2018 v drese FK Varnsdorf.

Pomôcť mu chceli Baroš aj Ujfaluši   

Bývalý futbalový reprezentant ešte pred niekoľkými mesiacmi slávnostne oznámil svoj návrat z protialkoholickej liečby, odvtedy ale podľa svojho priznania nemeckému denníku Bild zase pije. A to každý deň! Po fľaši siaha predovšetkým preto, že má problémy v osobnom živote.

Feninovi krachlo manželstvo s Beatou. Matka jeho trojročnej dcéry Mii rozpad zväzku zdôvodnila okrem iných vecí aj problémom s alkoholom a drogami.

Bývalý útočník sa pritom až na konci marca vrátil z protialkoholickej liečby v Červenom Dvore, kam ho dotlačili aj bývalí reprezentanti Tomáš Ujfaluši a Milan Baroš. Trojmesačný pobyt ale vyšiel naprázdno, pretože Fenin opäť pije.

„Áno, zase pijem. Každý deň. Odvtedy, čo som mimo kliniku," zveril sa v rozhovore pre nemecký Bild. „Celý deň pozerám YouTube a pijem Jägermeister proti smútku. Veľmi milujem svoju dcéru."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk