Totálny pád českého futbalistu: Pijem a pozerám videá! Alkohol ma raz zabije

Padol až na samotné dno! Reč je o bývalej futbalovej hviezde Martinovi Feninovi (37), ktorý sa stal v roku 2007 český talent roka. Zažiaril ...

Padol až na samotné dno! Reč je o bývalej futbalovej hviezde Martinovi Feninovi (37), ktorý sa stal v roku 2007 český talent roka. Zažiaril na mládežníckom svetovom šampionáte a získať ho chceli najlepšie kluby v Európe. Dnes je alkoholik a rozpadlo sa mu manželstvo.

Fotogaléria

Famózny debut a postupný úpadok

Všetko mohlo byť inak! Fenin zažiaril v roku 2007 na majstrovstvách sveta do 20 rokov v Kanade. Česko prehralo vo finále (1:2) proti Argentíne, no v 60. minúte otvoril skóre duelu práve Martin. Na turnaji sa trikrát strelecky presadil. O hráča sa začali zaujímať silné kluby: Arsenal Londýn, FC Liverpool či Juventus Turín.

Nakoniec ale zamieril do nemeckého Eintrachtu Frankfurt, kde prežil rozprávku premiéru v Bundeslige. Vsietil čistý hetrik! Odvtedy ale začala jeho kariéra upadať. Mal zlú životosprávu a pribúdali rôzne škandály. Podpálil balkón počas grilovačky, bitka v bare a v roku 2011 dokonca vypadol z okna. Mal krvácanie do mozgu a odvtedy trpel aj depresiami.

Dostal padáka po zápase so Slovenskom!

V reprezentačnom drese odohral len 16 zápasov, v ktorých nastrieľal tri góly. V apríli 2009 po prehre (1:2) v kvalifikačnom zápase o MS so Slovenskom bol súčasťou veľkej aféry. Skupina futbalistov si spravila večierok v prítomnosti ľahkých žien. To neuniklo pozornosti fotografov a sponzori reprezentácie potom tlačili na zväz, aby sa to už neopakovalo. Fenin bol z národného mužstva vylúčený.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk