Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová oslávila 40-ku: Svadba bude až po...

Oslávila životné jubileum, je šťastná a nič v živote neľutuje, pretože všetko, čo sa stalo, tak malo byť! Reč je o bývalej skvelej lyžiarke ...

Oslávila životné jubileum, je šťastná a nič v živote neľutuje, pretože všetko, čo sa stalo, tak malo byť! Reč je o bývalej skvelej lyžiarke Veronike Zuzulovej, ktorá v pondelok dovŕšila krásnu 40-ku.

Fotogaléria

Bývalá skvelá lyžiarka sa už v polovici septembra stane dvojnásobnou mamičkou. Nášmu denníku prezradila, že už majú s partnerom vybrané meno, ale radšej ho už nikomu neprezradia. „Je to tajomstvo. Mali sme už jedno meno vybrané, ale keď sme ho kamarátom povedali, že či sa tak vážne bude volať. Tak sme ho zmenili a necháme si to teraz pre seba (smiech). Prezradím iba toľko, že to bude škandinávske meno.“

Veronika sa nedávno vyjadrila, že so svojím priateľom plánuje aj svadbu. Stihne to ešte do pôrodu? „Bude až po tom, čo sa synček narodí. Tak to máme v pláne,“ dodala na záver.

Komentovať už nebude

Zuzulová bola posledné roky spolukomentátorkou pre Slovenskú televíziu, ale v novej sezóne ju už diváci na obrazovkách neuvidia. „Komentovať už nebudem, pretože budem mať dve deti, navyše Julko ide do prvej triedy a to cestovanie z Francúzska na Slovensko je náročné,“ ozrejmila Veronika.

Slovenská juniorská reprezentantka v tenise Renáta Jamrichová v Bratislave po víťazstve v dvojhre junioriek na grandslamovom turnaji v londýnskom Wimbledone.
Jamrichová po zisku druhého grandslamového titulu: Bol to môj najlepší zápas! Zobraziť článok

Bývalý český futbalový reprezentant Martin Fenin absolvoval protialkoholické liečenie.
Manželka problémového futbalistu Fenina podala žiadosť o rozvod: Súd rozhodol za 15 minút! Zobraziť článok

Samuel Honzek sa pochválil blondínkou zo zámoria.
Slovenskí hokejisti letia na Kanaďanky: Blondínkou zo zámoria sa pochválila ďalšia mladá hviezda! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk