Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová oslávila 40-ku: Svadba bude až po...

Oslávila životné jubileum, je šťastná a nič v živote neľutuje, pretože všetko, čo sa stalo, tak malo byť! Reč je o bývalej skvelej lyžiarke ...

Oslávila životné jubileum, je šťastná a nič v živote neľutuje, pretože všetko, čo sa stalo, tak malo byť! Reč je o bývalej skvelej lyžiarke Veronike Zuzulovej, ktorá v pondelok dovŕšila krásnu 40-ku.

Fotogaléria

Už onedlho sa rodáčka z Bratislavy stane dvojnásobnou mamičkou, keďže v septembri čaká s partnerom Gaspom synčeka. Denníku Nový Čas prezradila, ako sa cíti, či už majú vybrané meno a aj to, ako oslávila narodeniny.

Veronika mala v posledných mesiacoch vo svojom živote trošku turbulentné obdobie, keďže sa po vyše desiatich rokoch rozviedla so svojím manželom Romainom Velezom, s ktorým má aj 6-ročného synčeka Jula. Už nejaký čas je po jej boku ďalší muž z Francúzska Gasp Valette, s ktorým čaká o pár týždňov synčeka a je veľmi šťastná.

V pondelok v kruhu blízkych oslávila aj krásne 40. narodeniny. „Oslava bola malá, čo už ja môžem tehotná oslavovať (smiech). Sestra s rodičmi mi ešte pred týždňom urobili menšiu oslavu na dovolenke a v deň mojich narodením som sa bola s priateľom prejsť v horách. Mali sme tu aj kamarátov zo Slovenska, dali sme si večeru a to bolo všetko,“ povedala skromne na úvod Veronika.

Na otázku, či sa cíti na 40 rokov, odvetila: „Ja som nikdy svoj vek neriešila, takže v tomto smere nemám žiadny problém. Beriem to ako životný cyklus a môžem povedať, že som šťastná, spokojná a mám všetko, čo k životu potrebujem. A nič vo svojom živote neľutujem. Všetko zlé, čo bolo, bolo na niečo dobré a poučila som sa z toho. A to dobré vždy zostane dobré.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk