Hokejista Puliš: Vyrastal som vo Zvolene, ale fandím...

Neváhal ani sekundu! Hokejový Slovan pred pár dňami predstavil novú posilu, skúseného útočníka Radovana Puliša (32). Odchovanec zvolenského ...

Neváhal ani sekundu! Hokejový Slovan pred pár dňami predstavil novú posilu, skúseného útočníka Radovana Puliša (32). Odchovanec zvolenského hokeja už v minulosti dvakrát v Bratislave pôsobil a teraz sa klubu zo slovenskej metropoly upísal do tretice na rok.

Fotogaléria

Denníku Nový Čas prezradil, že odmalička je slovanista, keďže aj jeho otec i dedko fandili Slovanu…

Už vlani sa pošuškávalo, že Slovan mal o jeho služby opäť záujem, ale napokon sa príchod Radovana Puliša do Bratislavy zrealizoval až teraz. V minulosti už belasý dres obliekal, a to v ročníku 2015/2016 ešte v KHL a potom v extraligovej sezóne 2019/2020, nedokončenej pre pandémiu.

„Mal som aj iné ponuky, ale keď sa ozval Slovan, že má opäť o mňa záujem, tak som neváhal ani sekundu. Tento klub je pre mňa srdcovka. Hoci to znie trošku divne, keďže som vyrastal vo Zvolene, ale odmalička fandím futbalovému aj hokejovému Slovanu. Máme to v rodine, aj dedko i otec boli slovanisti,“ prezradil pre náš portál.

Z obradnej miestnosti vyšli spolu so synom Matejom pod brankárskymi hokejkami.
Ján Lašák sa druhý raz oženil: Sexi Romana mu čoskoro porodí ďalšieho potomka Zobraziť článok

Pre návrat do slovenskej metropoly zavážilo aj to, že trénerom belasých je Peter Oremus, ktorý Puliša trénoval v majstrovskej sezóne 2020/2021 vo Zvolene. „Samozrejme, aj to bol jeden z dôvodov. Pán Oremus je výborný kouč, získal som pod ním titul aj bronz vo Zvolene a už sa teším na ďalšiu spoločnú spoluprácu. Verím, že vytvoríme v kabíne skvelú partiu a dostaneme v novom ročníku Slovan na tie pozície, kam tento klub patrí,“ doplnil Puliš.

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan.
Šatan stojí opäť pred výbušnou témou: Bude olympijská kvalifikácia s hráčmi z KHL?! Zobraziť článok

Dovolenkoval na Slovensku

Slovenský hokejista zatiaľ počas tohto leta nestihol s rodinkou ešte dovolenku v zahraničí. „Boli sme iba doma a robili si výlety po Slovensku. Možno sa ešte vyberieme na pár dní k moru,“ dodal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk