Jamrichová sa pripravuje k profíkom! Tréner Matúš o prirovnaní k Andrejevovej: Ruska si to zlizne

Začína sa nová kapitola! Tenistka Renáta Jamrichová (17) cez víkend triumfovala v juniorskom Wimbledone a tento turnaj bol pre ňu zároveň ...

Začína sa nová kapitola! Tenistka Renáta Jamrichová (17) cez víkend triumfovala v juniorskom Wimbledone a tento turnaj bol pre ňu zároveň posledným v tejto kategórii. Šikovná tínedžerka sa teraz chystá na veľký prechod k profesionálkam.

Fotogaléria

Netrúfate si trebárs na seniorský grandslam US Open?

Ten momentálne v tejto sezóne neprichádza vôbec do úvahy.

Budete meniť v tejto súvislosti niečo v príprave, tréningoch?

Nemyslím si, že budú nejaké výrazné zmeny. Prirodzene, budú určite nastávať nejaké, ale budeme na to reagovať za pochodu.

Triumfovali ste vo štvorhre na antukovom French Open, teraz titul z trávnatého Wimbledonu. Ktorý povrch je vám vlastne najbližší?

Mala by som teraz povedať asi tráva, ale skôr mi je najbližší hard. Proste mám rada rýchle povrchy, určite viac ako antuku.

Zúčastnili ste sa aj tzv. večere šampiónov, kde boli tie najväčšie hviezdy ako Alcaraz a spol... Aké to bolo?

Bolo to super, vidieť všetkých veľkých hráčov pokope. Čo sa však týka oblečenia, vôbec to nebolo komfortné pár hodín tam sedieť. Ja nie som vôbec na šaty ani lodičky. Mala som zelené šaty a vysoké čierne opätky, ktoré neboli v mojom čísle. Mám dosť veľkú nohu (smiech). Ale inak bolo o mňa postarané super, spravili mi vlasy a mejkap. Veľmi som si to celé užila.

Pokračovali oslavy aj potom po večeri?

V podstate žiadne neboli. Prišli sme s trénerom do hotela okolo tretej v noci a nefungovali nám karty do izby, takže sme museli riešiť ešte to (smiech).

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk