Šanca zahrať si pohárovú Európu! Slovenský brankár novou posilou Baníka Ostrava

V ostatných dňoch sa o tom veľa šuškalo, teraz už je to čierne na bielom! Slovenský futbalový brankár Dominik Holec bude vo svojej kariére ...
  • Zdroj: Facebook/FC Baník Ostrava

V ostatných dňoch sa o tom veľa šuškalo, teraz už je to čierne na bielom! Slovenský futbalový brankár Dominik Holec bude vo svojej kariére pokračovať v Baníku Ostrava. 

FOTOGALÉRIA: Dominik Holec

Český klub po odchode jednotky Jiřího Letáčka do španielskeho Getafa hľadal adekvátnu náhradu. Medzi adeptami bol Václav Hladký z anglického Ipswichu, no k dohode napokon neprišlo, keďže ochranca priestoru medzi tromi žrďami žiadal, aby bol jasnou jednotkou. Ostrava preto siahla do vôd konkurenčnej Karvinej, odkiaľ prichádza Dominik Holec.

Niekdajší hráč Sparty Praha sa s vedením nového zamestnávateľa dohodol na dvojročnom kontrakte. „Po odchode Letyho sme do brankárskej zostavy chceli niekoho skúseného a kvalitného. To Dominik spĺňa. Ide sem s odhodlaním zabojovať o svoje miesto a veríme, že s našimi brankármi vytvorí kvalitný tím,“ povedal pre klubový web šéf športového úseku Luděk Mikloško. 

Slovenský futbalista má v Baníku príležitosť zahrať si pohárovú Európu. Ostrava narazí v kvalifikácii o skupinovú fázu Európskej konferenčnej ligy na úspešnejšieho z dvojice Kalev (Estónsko) – Urartu (Arménsko). Prvý vzájomný zápas zvládol lepšie druhý menovaný celok, ktorý vkročí do odvety s priaznivým výsledkom 2:1. 

Luxemburský futbalový reprezentant Gerson Rodrigues.
V Slovane potvrdil povesť problémového hráča: Gerson Rodrigues si našiel nový klub! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk