V Slovane potvrdil povesť problémového hráča: Gerson Rodrigues si našiel nový klub!

Povesť problémového hráča potvrdil aj na Slovensku! Luxemburský futbalový reprezentant Gerson Rodrigues má po konci v bratislavskom Slovane ...
  • Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Povesť problémového hráča potvrdil aj na Slovensku! Luxemburský futbalový reprezentant Gerson Rodrigues má po konci v bratislavskom Slovane nové angažmán. 

FOTOGALÉRIA: Gerson Rodrigues

V hlavnom meste republiky sa 29-ročnému útočníkovi stal osudným reprezentačný zraz, po ktorom sa do klubu vrátil s niekoľkodňovým meškaním. Vedeniu údajne ani neoznámil dôvod svojej neprítomnosti a došlo tak k hrubému porušeniu zmluvy. Následne dostal trest od trénera Vladimíra Weissa staršieho, ktorý ho vyradil z A-mužstva.

Napriek tomu sa pred očakávaným derby s Trnavou dopustil ďalšieho veľkého prehrešku, keď bol údajne videný popíjať do ranných hodín v jednom z nočných barov v metropole. Netrvalo dlho a zástupcovia Slovana sa so samotným hráčom a jeho agentom stretli na Tehelnom poli, aby sa dohodli na rozviazaní zmluvy. 

Niekoľko týždňov po odchode zo Slovenska má Gerson Rodrigues nového zamestnávateľa. Materský klub Dynamo Kyjev ho poslal na hosťovanie do mužstva Guangxi Pingguo Haliao hrajúceho druhú najvyššiu čínsku súťaž. Na ázijskom kontinente by sa mal zdržať minimálne do konca aktuálneho kalendárneho roka. 

Kapitán si pribalil postupovú náladu.
Futbalisti Slovana chcú podľa kapitána Weissa ml. Strugu rýchlo vybaviť: Prvým gólom ich zlomíme Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk