Slovenskí hokejisti letia na Kanaďanky: Blondínkou zo zámoria sa pochválila ďalšia mladá hviezda!

Mladí slovenskí hokejisti sa začali viazať na Kanaďanky. Platí to minimálne o triu Juraj Slafkovský (20), Filip Mešár (20) a Samuel Honzek ...

Mladí slovenskí hokejisti sa začali viazať na Kanaďanky. Platí to minimálne o triu Juraj Slafkovský (20), Filip Mešár (20) a Samuel Honzek (19).

Fotogaléria

Posledný menovaný si užíva letný relax s Juliou Cottonovou pri mori, pričom pri pohľade na krivky svojej priateľky myslí aj na budúcu sezónu, v ktorej by sa chcel výraznejšie presadiť v AHL a nakuknúť aj do NHL.

Odišli do zámoria, kde podľahli čaru tamojších krások. Traja hráči, na ktorých by mala stáť budúcnosť slovenského hokeja, sa počas tohto leta ukazujú po boku Kanaďaniek. Útočník Filip Mešár svojej priateľke Jordyn Pomeroyovej stihol ukázať už aj krásy Slovenska, keď spolu oddychovali aj vo Vysokých Tatrách.

Nasledoval ho Juraj Slafkovský, ktorý sa ukázal na rande s modelkou Angélie Bourgeoisovou-Pelletierovou (22). Teraz sa pridal Samuel Honzek, ktorému robí spoločnosť Julia Cottonová.

Hráč draftovaný minulý rok klubom NHL Calgary Flames zo 16. miesta strávil minulý ročník vo WHL, kde bol kapitánom Vancouveru Giants. Na konci ročníka si vyskúšal v troch dueloch aj AHL vo farbách Calgary Wranglers, pričom jeden odohral v play-off.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk