Exhráč Trnavy a Slovana o prestupe Takáča: Bude mať ťažké začiatky

Na linke Spartak Trnava - Slovan Bratislava prestúpilo v minulosti už viacero hráčov. V ostatnom čase dokonca Slovan vo veľkom loví v ...

Na linke Spartak Trnava - Slovan Bratislava prestúpilo v minulosti už viacero hráčov. V ostatnom čase dokonca Slovan vo veľkom loví v trnavskom rybníku.

Fotogaléria

Najnovšie sa belasí zamerali už aj na odchovancov Spartaka. Spomínal sa príchod obrancu Kristiána Koštrnu (30), no zmluvu so Slovanom podpísal brankár Dominik Takáč (25), na ktorého smutnej grimase po oznámení prestupu sa zabáva internet. Pavol Masaryk (44) mu radí, ako si získať fanúšikov.

Z Trnavy do Slovana odišiel v roku 2005 aj Masaryk, ktorý sa neskôr stal najväčším obľúbencom fanúšikov. „Pamätám si, že som tiež dostával otázky, či po takomto prestupe nemám strach. Dominik je výborný brankár. Tie výkony, pre ktoré si ho Slovan vybral, musí teraz predvádzať nie na 100, ale na 200 percent,“ povedal dvojnásobný najlepší ligový strelec (2009, 2012).

Keď prišiel z Trnavy do Bratislavy, tiež mal podľa vlastných slov myšlienky, či ho fanúšikovia prijmú. „Svojimi výkonmi a gólmi sa mi podarilo si ich prikloniť na svoju stranu. Vždy budem šťastný, že som prestúpil do Slovana. Zažil som tam skvelé obdobie, získal som trofeje, ktoré by som v tom čase s Trnavou nedokázal vyhrať,“ konštatoval.

Podľa neho je na Takáčovi, či si získa fanúšikov belasých. „Určite nebude mať ľahké začiatky, viem, o čom hovorím. Mne sa podarilo presvedčiť fanúšikov, pretože som od prvého dňa strieľal góly. To isté bude musieť robiť Dominik, jeho výkony budú musieť byť na maximálnej úrovni,“ doplnil.

Známi hráči, ktorí hrali za oba kluby

  • Jozef Adamec
  • Ján Zlocha
  • Dušan Tittel
  • Marek Ujlaky
  • Igor Bališ

Luxemburský futbalový reprezentant Gerson Rodrigues.
V Slovane potvrdil povesť problémového hráča: Gerson Rodrigues si našiel nový klub! Zobraziť článok

Prvý gól v drese Slovana Robo Mak oslavoval s kapitánom Weissom.
Futbalový Slovan spoznal potenciálneho súpera v 2. predkole: Ďalšia prekážka z Balkánu! Zobraziť článok

Kapitán si pribalil postupovú náladu.
Futbalisti Slovana chcú podľa kapitána Weissa ml. Strugu rýchlo vybaviť: Prvým gólom ich zlomíme Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk