Futbalisti Slovana chcú podľa kapitána Weissa ml. Strugu rýchlo vybaviť: Prvým gólom ich zlomíme

FC Struga síce nenastúpi na svojom domovskom štadióne, ale aj tak sa majster Severného Macedónska pokúsi o zázrak. To by znamenalo, že ...

FC Struga síce nenastúpi na svojom domovskom štadióne, ale aj tak sa majster Severného Macedónska pokúsi o zázrak. To by znamenalo, že by musel vyradiť Slovan Bratislava, s ktorým prehral prvý zápas 1. predkola Ligy majstrov 2:4.

Fotogaléria

Belasí však o tom nechcú ani počuť a odleteli si po postup, takmer však bez svojej mladej hviezdičky. Čo môže víťaza našej ligy ohroziť?

Hrať sa bude na západe krajiny v meste Ochrid, ktoré je od Strugy vzdialené 15 km. Neočakáva sa preto mohutná podpora z tribún, keďže aktuálny severomacedónsky majster bol založený len pred deviatimi rokmi. Do dejiska zápasu však takmer neodletel talentovaný krídelník Nino Marcelli (19), ktorý si zabudol cestovný pas. Doklady mu však nakoniec na Letisko M. R. Štefánika stihli priniesť.

Na hráčoch bolo vidieť, že ich čaká dôležitý zápas, ktorý môže určiť smer pre celú sezónu. Ak Slovan postúpi, môže snívať naďalej sen o Lige majstrov, pričom v 2. predkole by ho čakal víťaz dvojzápasu Flora Tallinn - NK Celje. Slovinský tím už má prakticky istotu postupu, keďže estónske mužstvo deklasoval na jeho pôde 5:0. Ak však Slovan v úvodnej fáze vypadne, čaká ho pád až do Konferenčnej ligy, čiže by stratil možnosť záchrany v Európskej lige.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk