Nedvěd a Dara na dovolenke: Rolins šteklí zábermi a luxus za tisíce eur!

Bývalý český futbalový reprezentant Pavel Nedvěd si s priateľkou Darou Rolins užíva na dovolenke plnými dúškami. Luxus za tisíce eur ...
  • Zdroj: instagram.com/dararolins_vermi

Bývalý český futbalový reprezentant Pavel Nedvěd si s priateľkou Darou Rolins užíva na dovolenke plnými dúškami. Luxus za tisíce eur a k tomu Dara dráždi šteklivými zábermi!

FOTOGALÉRIA: Dara Rolins dovolenka

Česká futbalová legenda Pavel Nedvěd (51) si záver futbalového EURO 2024 užil po boku priateľky a speváčky Dary Rolins (51) na luxusnej dovolenke na španielskom ostrove Formentera. Ubytovaní boli v exkluzívnom rezorte Gecko Hotel & Beach Club, v ktorom sa ceny za víkend pohybujú od 3-tisíc eur. Hostia si však užívajú absolútny komfort a luxus na každom kroku, izba môže mať pridelený aj svoj vlastný bazén.

Z anglických hráčov bolo vidieť po finále obrovské sklamanie.
Anglickí futbalisti po prehre vo finále dlho nezúfali: Tieto sexice na nich čakali! Zobraziť článok

"Hala, Espaňa! Je jasné, komu budeme vo finále fandiť my," napísala Dara Rolins na svojom instagramovom profile pred finále EURO 2024, v ktorom speváčku a jej priateľa Pavla Nedvěda potešilo víťazstvo Španielska s Anglickom 2:1. Rolins zas potešila oči mužských fanúšikov šteklivými zábermi v exkluzívnych Gucci plavkách, v ktorých vynikla jej vyšportovaná postava. Mnohí nedokážu uveriť, že Rolins má už po 50-tke a pochvalnými komentármi sa to pod uvedeným príspevkom len tak hemžilo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk