Veľké odhalenie Ralfa Schumachera: Jasná reakcia syna Davida!

Po tom, ako brat Michaela Schumachera Ralf odhalil verejne svoju homosexuálnu orientáciu, ozval sa jeho syn David. Slová, ktoré prekvapili!

Po tom, ako brat Michaela Schumachera Ralf odhalil verejne svoju homosexuálnu orientáciu, ozval sa jeho syn David. Slová, ktoré prekvapili!

Fotogaléria

Veľké prekvapenie prinieslo verejné odhalenie bývalého pretekára F1 a brata slávnejšieho Michaela Schumachera Ralfa. "Najkrajšia vec v živote je, keď máte po svojom boku správneho partnera, s ktorým môžete zdieľať všetko," odhalil Ralf Schumacher svoju lásku k mužovi v príspevku na sociálnej sieti instagram. K príspevku priložil fotografiu spoločného sledovania západu slnka s partnerom Etiennom, ktorý pracuje ako obchodný manažér.

Ralf, brat slávneho Michaela Schumachera, urobil nečakané priznanie.
Brat slávneho pretekára to už nemohol vydržať: Šokujúce priznanie Ralfa Schumachera! Zobraziť článok

Coming out Ralfa Schumachera bol prekvapujúci pretože dlhých 14 rokov žil v manželstve s Corou. S tou má spoločného 22-ročného syna Davida, ktorý reagoval na verejné odhalenie otca a vyjadril mu podporu: "Som veľmi rád, že si konečne našiel niekoho, s kým sa skutočne cítiš dobre. Stopercentne za tebou stojím, prajem ti všetko najlepšie a gratulujem." Ralf Schumacher je len druhým pretekárom F1, ktorý sa verejne priznal k homosexualite. Priekopníkom bol britský jazdec Mike Buettler, ktorý v roku 1988 ako 48-ročný zomrel na následky ochorenia AIDS.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk