Ján Lašák sa druhý raz oženil: Sexi Romana mu čoskoro porodí ďalšieho potomka

Majster sveta z roku 2002 a náš legendárny brankár Ján Lašák (45) spečatil svoje šťastie manželským sľubom. V sobotu si povedal  áno ...
  • Zdroj: archív R.L.

Majster sveta z roku 2002 a náš legendárny brankár Ján Lašák (45) spečatil svoje šťastie manželským sľubom. V sobotu si povedal áno s dlhoročnou priateľkou Romanou (34), s ktorou má syna Mateja (3), pričom ich rodinka sa čoskoro rozrastie, preto nechceli so svadbou otáľať.

Malú svadbu si naplánovali na druhú júlovú sobotu. „Áno, je to pravda. Tým, že čakáme ďalšie bábätko, sme sa rozhodli, že sa zoberieme teraz. Svadba sa konala v sobotu 13. júla v Martine len v kruhu najbližších. V spomínanom dátume nie je žiadna symbolika, pôvodne sme uvažovali nad septembrovým termínom, no napokon sme oficiálne svoji o čosi skôr,“ prezradil Lašák s tým, že magický deň zavŕšili so svojou láskou koncertom skupiny Team vo Východnej.

Ján Lašák si zodpovedne plní funkciu v reprezentácii.
Ján Lašák hovorí o svojej prvej zmluve: Za peniaze z NHL kúpil dom rodičom Zobraziť článok

Deti z prvého manželstva

Ide o druhé manželstvo Jána Lašáka. S exmanželkou Andreou sa rozviedli v roku 2015. Z prvého vzťahu má už dve dospelé deti - syna Jána (21), ktorý hrá hokej ako útočník v zámorskej NCAA za Univerzitu St. Lawrence, a dcéru Lilien (18), ktorá sa venovala tenisu a teraz modelingu, pričom vyhrala súťaž krásy Fotomodelka Európy.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk