Bizarné rozhodnutie anglického fanúšika: Odložil pohreb vlastnej matky, aby mohol sledovať finále EURO

Absolútne šialené rozhodnutie anglického fanúšika! Aby mohol sledovať finálový súboj EURO 2024, odložil pohreb vlastnej matky.
  • Zdroj: TASR/AP

Absolútne šialené rozhodnutie anglického fanúšika! Aby mohol sledovať finálový súboj EURO 2024, odložil pohreb vlastnej matky.

FOTOGALÉRIA: Španielsko - Anglicko

Láska k futbalu sa dá definovať rôznymi spôsobmi. No to, čo predviedol anglický fanúšik Dave Ross, je poriadny bizár. Odložil pohreb vlastnej matky, aby mohol sledovať finálový súboj EURO 2024, v ktorom sa Anglicko stretlo so Španielskom. Informuje o tom The Sun.

Slovenský obranca Denis Vavro.
Vavro na dosah prestupu snov: 10 záujemcov z TOP európskych líg! Má jednu podmienku Zobraziť článok

Rossova matka zomrela počas európskeho šampionátu, no jej pohreb odložili, aby mohol sledovať finálový súboj. "Samozrejme, že sme museli pohreb odložiť, pretože sme dúfali, modlili sa, aby Anglicko postúpilo do finále a ono to dokázalo," cituje Rossa The Sun.

"Musím v pondelok ráno vstávať veľmi skoro, aby som sa mohol vrátiť, pretože v utorok je pohreb mojej mamy. Som si istý, že by bola rada, keby ma tu mala a videla, ako Anglicko vyhrá EURO," dodal anglický fanúšik. No napokon zostal veľmi sklamaný, pretože Albion podľahol Španielsku 1:2 a trofeje sa nedočkal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk