Brat slávneho pretekára to už nemohol vydržať: Šokujúce priznanie Ralfa Schumachera!

V športovom svete sa šíri novinka, ktorá mnohých prekvapila.

V športovom svete sa šíri novinka, ktorá mnohých prekvapila.

Fotogaléria

Brat sedemnásobného majstra sveta Formuly 1, Michaela Schumachera, verejne priznal svoju homosexuálnu orientáciu. Ralf Schumacher (49) tento odvážny krok spravil na svojom Instagrame, kde v nedeľu zverejnil fotografiu s partnerom.

Na fotografii, ktorá okamžite vzbudila veľkú pozornosť, stoja obaja muži bok po boku na lodi, s rukami okolo seba. K snímke navyše pripojili aj dojímavý popis: „Najkrajšia vec v živote je, keď máte po svojom boku správneho partnera, s ktorým môžete zdieľať všetko.“

Tento príspevok vyvolal vlnu podpory a gratulácií od fanúšikov, kolegov aj verejnosti. Brat legendárneho pretekára sa tak stal jednou z mála osobností v motoršporte, ktoré otvorene hovoria o svojej sexualite.

Ralf bol navyše dlhé roky ženatý, pričom s bývalou manželkou Corou má syna Davida. Manželstvo sa však rozpadlo v roku 2015. Čo vieme o Ralfovom partnerovi je fakt, že sa volá Étienn a spolu sú už podľa slov nositeľa slávneho motoristického mena už viac ako dva roky.

Lamine Yamal nechce byť porovnávaný s hviezdnym Lionelom Messim.
Yamal v sebe nezaprel tínedžera: V eufórii ukázal aj to, čo nemal! Zobraziť článok

Michael Schumacher, ktorý počas svojej kariéry vyhral sedem majstrovstiev sveta, sa v decembri 2013 stal účastníkom tragickej nehody na lyžiach, ktorá ho priviedla do medicínsky vyvolanej kómy. Jeho zdravotný stav je odvtedy zahalený rúškom tajomstva, pričom z jeho najbližšieho kruhu prichádzajú len krátke aktualizácie.

(Zľava) Joselu, Melanie Cañizares, Daphne Cañizares a Dani Carvajal sú spolu rodina.
Španielske twiinsky senzáciou na EURO: Dve krásne dvojičky ulovili reprezentantov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk