Yamal v sebe nezaprel tínedžera: V eufórii ukázal aj to, čo nemal!

Španielsky futbalový supertalent Lamine Yamal (17) v sebe nezaprel tínedžera, keď po víťaznom finále na EURO 2024 v eufórii natočil živé ...

Španielsky futbalový supertalent Lamine Yamal (17) v sebe nezaprel tínedžera, keď po víťaznom finále na EURO 2024 v eufórii natočil živé vysielanie na Instagrame.

Fotogaléria

Lamine Yamal, ktorý sa stal fenoménom tohtoročného Eura, všetkým ukázal, ako sa dokáže baviť po vyhratom finále. V zápale osláv však správne neuvážil, čo má všetko jeho živé vysielanie v zábere. Pred viac ako 500-tisíc sledujúcimi divákmi odhalil naživo viac, ako plánoval - jeho spoluhráči pobehovali po šatni úplne nahí!

Nahí spoluhráči pobehujúci v šatni sa okamžite stali hitom na sociálnych sieťach. A fanúšikovia v komentároch strhli hneď poriadnu búrku vtipných poznámok. "Chalan vyhral jednu trofej a už začína vystrkovať rožky," napísal jeden z nich na sociálnej sieti X. "Nikdy som si nemyslel, že uvidím Carvajalov holý zadok," smial sa zase ďalší.

Samotný Yamal na dôvod na oslavu dvojnásobný, nakoľko sa okrem titulu mohol tešiť aj z toho, že bol vyhlásený najlepším mladým hráčom šampionátu. V semifinále proti Francúzsku vyrovnal na priebežných 1:1 a stal sa najmladším strelcom v histórii európskych šampionátov.

(Zľava) Joselu, Melanie Cañizares, Daphne Cañizares a Dani Carvajal sú spolu rodina.
Španielske twiinsky senzáciou na EURO: Dve krásne dvojičky ulovili reprezentantov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk