Kuckova priateľka Romana Boboková: Nechcite vedieť, čo ráno robí!

Juraj Kucka (37) bol oporou slovenskej futbalovej reprezentácie na ME a po návrate do klubu potiahol Slovan Bratislava k bránam 2. predkola ...

Juraj Kucka (37) bol oporou slovenskej futbalovej reprezentácie na ME a po návrate do klubu potiahol Slovan Bratislava k bránam 2. predkola Ligy majstrov.

Fotogaléria

Reprezentačný i klubový tréner povedali, že si bez neho nedokážu predstaviť zostavu. Za každým úspešným mužom však stojí žena, bez ktorej by to nešlo. To je aj prípad skúseného stredopoliara, ktorého oporou je krásna Romana Boboková (36). Tá prezradila, aký je Juraj otec a partner i to, čo sa skrýva za jeho formou.

Juraja ste povzbudzovali priamo v Nemecku. Ako sa vám pozdávala atmosféra ME?

Musím povedať, že to bolo strašne super. Veľmi sa teším, že som tam bola. Na zápas proti Rumunsku som šla priamo z dovolenky, keď sme boli so synom na Cypre. Juraj si šiel na turnaji svoj klasický režim. On bol pokojný, kým ja som bola na tribúne vzrušená z atmosféry.

Patril k najstarším hráčom na  ME, no napriek tomu to nebolo poznať. Aké je tajomstvo jeho futbalovej dlhovekosti?

To ani nechcite vedieť. Vstáva ráno o piatej. Začína dlhou rozcvičkou, dáva si strečing a dýchacie cvičenia. Náš syn vstáva okolo pol siedmej, a preto vstáva Ďuri tak skoro, pretože by to potom nestíhal. Syn by sa s ním chcel hrať a nemal by čas na svoje ranné rituály. Po rozcvičke si dáva studenú sprchu. Po nej nám spraví raňajky a my vstaneme so synom a môžeme ísť jesť. Následne ide na tréning a prakticky celý deň má prispôsobený svojmu režimu.

Vstávate teda na hotové a nemusíte ráno nič riešiť?

Áno, presne tak. Je to skvelé, že sa o nás takto ráno postará.

Jakub Voráček si myslí, že Vladimír Dravecký ml. bude za 5 rokov top obrancom v českom národnom tíme.
Voráček sa vyjadril ku kauze Dravecký ml.: Na Slovensko poslal uštipačnú poznámku! Zobraziť článok

Život profesionálneho futbalistu je však náročný a hráči sú akoby v bubline. Je to aj pre vás občas obmedzujúce?

Obmedzuje nás to vo všetkom, to je jednoducho fakt. Nevieme si nič naplánovať, pretože jeho čas sa celý točí okolo futbalu. Všetko sa podriaďuje futbalu. Keď má však voľný čas, tak sa ho celý snaží venovať nám a rodine.

Rozprávate sa doma aj o tom, dokedy chce Kuco hrať?

Samozrejme. Rozprávame sa o tom dosť intenzívne. Všetko spoločne konzultujeme. Nie je taký, že by to riešil sám za seba. Ja mu, samozrejme, v tomto dávam voľnú ruku. Pokiaľ on bude zdravý a bude vládať hrať, tak nech hrá. Uvidíme, čo život prinesie a ako sa rozhodne.

Radosť Renáty Jamrichovej.
Fantastická správa: Slovenská tenistka je šampiónkou Wimbledonu! Zobraziť článok

Aký je Juraj Kucka otec a partner?

Je to najlepší otec na svete, to vôbec nepreháňam. Nathan ho miluje. Neustále sa mu venuje, hrá sa s ním. Keď spolu voláme cez videohovor, tak stále kričí „gól, gól“. Samozrejme, aj ako priateľ je úžasný, o tom sa ani nemusíme rozprávať.

Kedy budú zásnuby?

Finalistky Miss Slovensko 2012 a matky jeho syna Nathana sme sa opýtali, kedy ju náš úspešný futbalista požiada o ruku. „To nie je otázka na mňa. Musíte sa opýtať jeho,“ uviedla s úsmevom.

Organizátori cyklistických pretekov Tour de France sprísnili opatrenia na zabránenie šírenia ochorenia Covid-19.
Organizátori sprísňujú opatrenia: Povinné rúška na Tour de France! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk