Djokovič oslavuje so svojou láskou jubileum: Dojemné video i vyznanie!

Láska už od strednej školy! Srbský tenista Novak Djokovič s manželkou Jelenou oslavujú krásne výročie. Aha, čo pre ňu pripravil fenomenálny ...

Láska už od strednej školy! Srbský tenista Novak Djokovič s manželkou Jelenou oslavujú krásne výročie. Aha, čo pre ňu pripravil fenomenálny tenista.

Fotogaléria

Nedeľňajšie wimbledonské finále mužskej dvojhry ponúkne po roku bitku Španiela Carlosa Alcaraza a Srba Novaka Djokoviča. Obhajca titulu Alcaraz bude na tráve v All England Clube usilovať o štvrtý grandslamový titul v kariére.

Djokovič túži oplatiť o šestnásť rokov mladšiemu súperovi vlaňajšiu porážku a získať rekordnú 25. trofej z turnajov "veľkej štvorky". Stretnutie sa začne na centrálnom kurte o 15.00 h SELČ.

Aj napriek veľkému tlaku si však Novak Djokovič našiel čas na svoju manželku Jelenu a vyznal jej na sociálnej sieti lásku v rámci jubilejného 10. výročia ich svadby.

Na instagrame zverejnil video, ktoré zachytáva radostné okamihy manželského páru v priebehu rokov a pripojil dojemné vyznanie.

„Desať rokov radosti, desať rokov snov, desať rokov ako ostrovy, desať rokov ako prúdy. Desať rokov ako rodičia, desať rokov ako jeden, desať rokov tanca, desať rokov zábavy. Desať rokov jogy, desať rokov sa naťahujeme, desať rokov psov, desať rokov aportujeme. Desať rokov lietania, desať rokov na mori, desať rokov teba, najlepšia časť ma. Desať rokov tenisu, desať rokov loptičiek, desať rokov triumfov, desať rokov pádov. Desať rokov ako spoluhráči, desať rokov spolu. Desať rokov, Jelena. Navždy ťa budem milovať,“ napísal Djokovič k videu. Nasledujúci rok to navyše bude už dvadsať rokov od momentu, čo sa dali dokopy.

Stefanos Tsitsipas a Paula Badasaová.
Tsitsipas je pod paľbou kritiky: Badosovú nazval hrochom! Zobraziť článok

Náhle zomrel ruský hokejista Andrej Tarasenko, ktorý získal zlato na olympijských hrách v Lillehameri 1994.
Hokej oplakáva legendu: Náhle zomrel olympijský šampión, jeho syn vyhral dva Stanleyho poháre Zobraziť článok

Martin Réway sa stal premiérovo otcom dcéry Karolínky.
Réway oznámil veľkú novinku: Fotka z nemocnice vyvolala ošiaľ! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk