Marcel Merčiak totálne zopsul legendy i fanúšikov: Tvrdý odkaz!

Dlhoročný televízny komentátor Marcel Merčiak (48) sa obul do slovenských fanúšikov aj do staršej generácie hokejistov. Toto povedal ...

Dlhoročný televízny komentátor Marcel Merčiak (48) sa obul do slovenských fanúšikov aj do staršej generácie hokejistov. Toto povedal na obranu Juraja Slafkovského.

Fotogaléria

Merčiak: Slováci? Fanúšikovia úspechu

Rodák z Prešova je etablovanou personou v športovej žurnalistike so skúsenosťami viac ako tri desaťročia. Skúsený komentátor v talkshow Zuzany Vačkovej Zvedavá Zuza prehovoril o slovenských fanúšikoch i Jurajovi Slafkovskom.

„Mám pocit, z nás Slovákov, že sme takí fanúšikovia úspechu. Ten, čo uspeje, je skvelý, a ten, čo skončí niekde vzadu, toho musia zatratiť,“ začal svoje rozprávanie Merčiak.

„Mali sme majstrovstvá sveta v hokeji – netreba plakať nad tým, že sme vypadli vo štvrťfinále s Kanadou. Nehrali sme zlý šampionát. Náš hokej stále patrí hore, kde ho chceme vidieť. Robíme všetko pre to, aby sme aj o 10 rokov mali športovcov tam hore. Netreba mať stále obrovské očakávania," objasnil Marcel. Slovenskí hokejisti na majstrovstvách sveta tento rok vypadli vo štvrťfinále proti Kanade.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk