Škriniar chce zotrvať v PSG, tréner ho chce vyštvať: Dostane padáka?! Záujem hlásia dva kluby

Budúcnosť slovenskej opory aktuálne vyzerá kadejako! Milan Škriniar sa už viackrát vyjadril, že by chcel v Paríži ostať aj počas nadchádzajúcej ...

Budúcnosť slovenskej opory aktuálne vyzerá kadejako! Milan Škriniar sa už viackrát vyjadril, že by chcel v Paríži ostať aj počas nadchádzajúcej sezóny. Klub s ním ale má zrejme iné plány.

Fotogaléria

V apríli sa v známom denníku L’Equipe objavila správa, podľa ktorej by skúsený obranca mohol hlavné mesto Francúzska opustiť iba rok po tom, čo tam zavítal z talianskeho San Sira. 

V klube údajne vládne nespokojnosť, ktorá podnietila hľadanie nového stredného obrancu. Napriek tomu si v hráčových radoch nevedia predstaviť, že by z klubu v lete odišiel. 

Tréner so Škriniarom neráta

Parížania už s prestavbou defenzívy začali v januári minulého roka, keď angažovali Lucasa Beralda. O rôznych prestupových cieľoch týkajúcich sa pozície stopéra sa hovorí aj v tomto prestupovom období. Medzi horúce artikle patrí Leny Yoro z konkurenčného Lille. V hľadáčiku ale majú byť takisto mená ako Dean Huijsen (Juventus), Lutsharel Geertruida (Feynoord) čo Amadou Onana (Everton). 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk