U majstra riešia príchod brankára: Českého reprezentanta k belasým nepustí manželka?!

Hoci vstúpili do sezóny víťazne, stále hľadajú brankársku jednotku. ŠK Slovan Bratislava už dlhé týždne nenašiel muža, ktorý by strážil ...
  • Zdroj: SITA

Hoci vstúpili do sezóny víťazne, stále hľadajú brankársku jednotku. ŠK Slovan Bratislava už dlhé týždne nenašiel muža, ktorý by strážil jeho svätyňu.

V zákulisí sa hovorilo najviac o návrate Borjana, s ktorým v CZ Belehrad rozviazali zmluvu. Údajne oslovili aj bývalého gólmana Trnavy Dominika Takáča (25) či Čecha Tomáša Koubeka (31), ktorí sú momentálne bez klubu, ale tí preferujú zahraničie. Hovorí sa aj o Bosniakovi Asmirovi Begovičovi (37) či Rumunovi Razvanovi Savovi (22).

Podľa našich informácií majú belasí eminentný záujem o Vaclíka. Problémom pri dohode však môže byť jeho manželka Martina. „Tomáš a jeho rodina má zázemie v Seville, kde niekoľko rokov hrával. Usadili sa tam a bývajú tam. Navyše, deti tam chodia do školy, takže jeho manželka naňho tlačí, aby ostal hrať v Španielsku,“ povedal pre Šport24.sk blízky Slovanu, ktorý nechcel byť pre citlivosť prestupu menovaný.

Na snímke hlavný tréner MFK Ružomberok Ondřej Smetana.
Smetana po jednoznačnom triumfe Ružomberka: Od ideálu to malo ďaleko Zobraziť článok

Na snímke gólová radosť hráčov Ružomberka.
Pod Čebraťom padlo sedem gólov! Ružomberok do odvety so sľubným náskokom Zobraziť článok

Róbert Mak sa pri súťažnej premiére v drese Slovana radoval z gólu.
Brankár ostal nehybný! Róbert Mak si ukážkovým spôsobom otvoril strelecký účet v Slovane Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk