U majstra riešia príchod brankára: Českého reprezentanta k belasým nepustí manželka?!

Hoci vstúpili do sezóny víťazne, stále hľadajú brankársku jednotku. ŠK Slovan Bratislava už dlhé týždne nenašiel muža, ktorý by strážil ...
  • Zdroj: SITA

Hoci vstúpili do sezóny víťazne, stále hľadajú brankársku jednotku. ŠK Slovan Bratislava už dlhé týždne nenašiel muža, ktorý by strážil jeho svätyňu.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Vaclík

Podľa Šport24.sk sa zameral na viaceré zaujímavé mená, ale takmer každý z adeptov má dôvod, prečo k belasým neísť. Najzaujímavejšie je to u Čecha Tomáša Vaclíka (35), ktorého žena sa vraj nechce sťahovať. Môže sa tak ľahko stať, že sa vráti Kanaďan Milan Borjan (36), s ktorým sa po minulej sezóne v klube rozlúčili.

Do brány Slovana sa v prvom zápase sezóny postavil Martin Trnovský (24), ktorý v tej minulej robil dvojku Borjanovi. Na lavičke boli iba mladíci Adam Hrdina (20) a Andrej Mikoláš (19). Vedenie klubu v týchto hodinách pracuje na tom, aby doplnilo práve brankársky post. 

„Brankárov bolo na trhu veľa, ale tí, ktorých sme chceli, boli buď pridrahí, alebo chceli iné zmluvy, ako sme si predstavovali. Verím, že v piatok alebo najneskôr v sobotu príde dobrý brankár,“ povedal tréner Weiss st.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk