Cesta hrdinu Angličanov sa začala v 6. lige! Doma má sexi dračicu

Anglicko oslavuje nečakaného hrdinu, keď ho víťazným gólom na 2:1 v semifinále ME proti Holandsku poslal do boja o trofej Ollie Watkins ...

Anglicko oslavuje nečakaného hrdinu, keď ho víťazným gólom na 2:1 v semifinále ME proti Holandsku poslal do boja o trofej Ollie Watkins (28).

Fotogaléria

Keď prišiel medzi mužov, poslal ho Exeter do Weston-super-Mare, ktorý hral až šiestu najvyššiu súťaž. Po návrate z hosťovania sa postupne prepracoval do základnej zostavy, všimol si ho vtedy druholigový Brentford. Jedným z mužov, ktorým Watkins dodnes vo svojej kariére vďačí za veľa, je Dean Smith, ktorý si ho všimol a priviedol ho do Aston Villy.

„Jedna z otázok, ktorú sa ma spýtal, keď som ho prehováral, aby prišiel do Aston Villy, bola, ako by som ho vedel dostať do reprezentácie Anglicka. Zvládol to sám svojimi výkonmi. Ollie vždy hľadá spôsob, akým by mohol napredovať. Vždy sa chcel zlepšovať a mal v hlave anglickú reprezentáciu. Je to jeden z najtvrdšie pracujúcich hráčov, s akými som pracoval,“ povedal Smith.

Doma má poklady

Po zápase zamieril Watkins na tribúnu za priateľkou Ellie Aldersonovou, s ktorou zostal niekoľko sekúnd v objatí, pričom nechýbali vášnivé bozky. Pár tvoria už šesť rokov. Plodmi ich lásky sú trojročná dcérka Amara a 15-mesačný syn Marley.

Vizualizácia vytvorená s pomocou AI.
Slovan Bratislava zachránil najstarší hráč: Aké má tajomstvo úspechu? Superman Kucka nemá limit Zobraziť článok

Bol dlhoročnou jednotkou českej reprezentácie.
U majstra riešia príchod brankára: Českého reprezentanta k belasým nepustí manželka?! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk