Djokovičovi praskli nervy: TOTO spravil po necelých dvoch minútach rozhovoru!

Wimbledonská kauza srbského tenistu Novaka Djokoviča, ktorý si počas svojho posledného zápasu znepriatelil veľkú časť fanúšikov, stále ...
  • Zdroj: SITA/AP

Wimbledonská kauza srbského tenistu Novaka Djokoviča, ktorý si počas svojho posledného zápasu znepriatelil veľkú časť fanúšikov, stále neutícha.

FOTOGALÉRIA: Novak Djokovič

37-ročný tenista, ktorý je aktuálne svetovou dvojkou, počas svojho nedávneho zápasu s Dánom Holgerom Runem na wimbledonskom kurte obvinil fanúšikov z neúcty. Veľká časť tenisovej verejnosti však tvrdí, že sa nejednalo o bučanie, ale o povzbudzovanie Djokovičovho súpera.

Srbský tenista najnovšie dostal v rozhovore pre BBC otázku, ako sa s odstupom času pozerá na celý incident. „Rovnako,“ znela jeho odpoveď. Tá však pre reportéra nebola dostačujúca a nasledovali tak ďalšie otázky týkajúce sa celej kauzy.

„Máte nejaké ďalšie otázky okrem tých o publiku? Sústredíte sa iba na toto? Je to už tretia otázka,“ povedal následne vytočený Djokovič. Redaktor sa následne na skľudnenie situácie pokúsil spýtať na nasledujúci duel Djokoviča proti Alexovi De Minaurovi.  „Bude to ťažký zápas,“ odvetil Srb a následne už po 98 sekundách dokráčal z rozhovoru.

Peter Budaj reprezentoval Slovensko na troch olympijských hrách a na dvoch majstrovstvách sveta.
Nečakaná správa: Bývalý reprezentačný gólman hlási svoj návrat do NHL! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk