Svadba legendy slovenského MMA: Nevesta ako z rozprávky a prečo neprišiel kamarát Attila Végh?

Legendárny slovenský bojovník MMA Ivan Buchinger (38) sa dva týždne pred dôležitým zápasom ženil! Zobral si dlhoročnú partnerku Zuzanu, ...
  • Zdroj: instagram @zsuzsabuchinger

Legendárny slovenský bojovník MMA Ivan Buchinger (38) sa dva týždne pred dôležitým zápasom ženil! Zobral si dlhoročnú partnerku Zuzanu, s ktorou vychováva dve deti. Nevesta pôsobila ako z rozprávky, no na svadbe chýbal dlhoročný kamarát "Bukiho" Attila Végh. Prečo?

Slovenský bojovník Ivan Buchinger (38) je považovaný za legendu nášho MMA. Je bývalým šampiónom organizácií M-1, Cage Warriors a OKTAGON MMA. Dokonca stál proti hviezdnemu Írovi Conorovi McGregorovi. Na konte má 42 víťazstiev a len deväť prehier v profesionálnej kariére. Teraz pridal veľký životný triumf!

"Buki" si zobral za manželku svoju dlhoročnú partnerku Zuzanu, s ktorou vychováva dve deti. Buchinger zažiaril v svadobnom saku vínovej farby, zatiaľčo Zuzana v skvele sediacich bielych šatách pripomínala princeznú z rozprávok. "Bola to taká dedinská svadba, zišlo sa asi 150 hostí. Za svedka mi šla moja sestra," hovoril Ivan Buchinger pre český Expres.

Tréner bojových športov Martin Belák
Šokujúca smrť obľúbeného slovenského trénera: Navždy odišiel priekopník bojových športov Zobraziť článok

Medzi hosťami nechýbali rodinní príslušníci, kamaráti, tréningoví partneri "Bukiho", no jeho dlhoročný kamarát Attila Végh medzi svadobnými hosťami prekvapujúco chýbal. "Pozval som aj Attilu Végha, ale on mal nejaké iné veci na práci a nemohol prísť," objasnil absenciu známej tváre slovenskej MMA scény Buchinger.

Prezradil tiež, prečo si dlhoročnú partnerku zobral až teraz. "S manželkou, teraz už o nej tak môžem hovoriť, sme spolu hrozne dlho. Chceli sme spraviť svadbu už dávno, ale pokazil nám to covid. Nemohli sme kvôli tomu pozvať toľko ľudí. Odložili sme to teda a teraz to vyšlo," pochvaľoval si veterán slovenskej bojovej scény, ktorý je však stále vo výbornej forme.

Pred sebou má dôležitý zápas v organizácii OKTAGON MMA. Už 20. júla nastúpi na turnaji v Bratislave proti Poliakovi Lukaszovi Rajewskemu. Ten má skúsenosti s bitkami v ACA, Cage Warriors či prestížnej poľskej KSW. Napriek tomu, že Buchinger je v plnej príprave na zápas a drží diétu, prípitok na vlastnej svadbe si neodoprel. "Zľahka som si pripil kvôli dobrej nálade, bolo to ale na úrovni. Bol som pripravený, že budem mať svadbu a čoskoro na to zápas. Mohol som sa ale trochu uvoľniť."

Uvoľniť by sa chcel Ivan Buchinger aj na svadobnej ceste, ktorú s novomanželkou Zuzanou plánujú po jeho zápase. A môže sa premeniť aj na víťaznú oslavu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk