Vyriešil Slovan brankársku otázku? Český gólman v Bratislave!

Slovan trápi brankárska otázka. Prestupové šumy hovorili o viacerých alternatívach, no ukazuje sa, že Rodák, ani Borjan sa v tejto sezóne ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovan trápi brankárska otázka. Prestupové šumy hovorili o viacerých alternatívach, no ukazuje sa, že Rodák, ani Borjan sa v tejto sezóne do bránky slovenského majstra nepostavia.

V rozhovore pre Šport.sk Ivan Kmotrík potvrdil, že Slovan má záujem o Mareka Rodáka, Milana Borjana či Tomáša Vaclíka. "Vylúčiť nemôžem ani jedného, je tam ešte jeden brankár, s ktorým rokujeme. Uvidíme, ako sa to vyvinie. Marek Rodák chce ostať v Premier League, už dostal nejaké ponuky, v jeho prípade je šanca, že sa ukáže v Slovane možno 5-10 %," povedal generálny riaditeľ Slovana.

Insider s profilom Futbalové Zákulisie na sociálne siete pridal príspevok, v ktorom informuje, že "Tomáša Vaclíka videli na Slovane", jeden z komentujúcich pridal komentár: "On už aj v Slovane prakticky je."

Skúsený 35-ročný brankár je aktuálne bez klubu, jeho trhová hodnota sa pohybuje na úrovni 600 000€. Vo svojej kariére chytal v španielskej lige za Sevillu a neskôr hájil farby Olympiakosu Pireus. Potenciálny gólman Slovana odchytal v českej reprezentácii 54 duelov a patril aj medzi opory pražskej Sparty.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk