TOTO nečakal takmer nikto: Prijme Ronaldo ponuku od obrovského exrivala?

Bývalý futbalový obranca Gerard Piqué chce, aby sa portugalský útočník Cristiano Ronaldo po konci kariéry stal súčasťou jeho projektu ...
  • Zdroj: ms, fch

Bývalý futbalový obranca Gerard Piqué chce, aby sa portugalský útočník Cristiano Ronaldo po konci kariéry stal súčasťou jeho projektu s názvom Kings League.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo

Keďže hviezdny Portugalec má so saudskoarabským klubom zmluvu len do budúceho roka, už teraz môže premýšľať nad svojou budúcnosťou. V jednej lige má však dvere otvorené už teraz.

„Obaja sú stále aktívni profesionáli a ak sa k nám rozhodnú pripojiť, budú mať možnosť zúčastniť sa. Leo a Cristiano sú samozrejme možnosťou do budúcnosti,“ vyjadril sa Gerard Piqué, bývalý obranca tímu FC Barcelona a zakladateľ Kings League.

Tento projekt funguje od roku 2013, pričom sa ho aktuálne zúčastňuje 12 tímov. Tie proti sebe pravidelne hrajú zápasy vo formáte 7 proti 7. Súčasťou duelov v Piquého lige sú často aj špeciálne pravidlá, ako napríklad góly, ktoré sa do skóre počítajú dvojnásobne. Fanúšikovia môžu priame prenosy zo stretnutí sledovať na internete.

Kapitánmi jednotlivých tímov sú bývalí profesionálni futbalisti alebo influenceri, pričom projekt má už teraz veľký úspech najmä v španielskych krajinách. O účasť už prejavili záujem aj ďalšie futbalové legendy, ako napríklad Iker Casillas, Zlatan Ibrahimovič či Francesco Totti.

„Hovoríme s celým svetom, tento projekt je pre všetkých, ale určite nechceme konkurovať klasickému futbalu. Existuje však priestor, kde je možné kombinovať futbal so zábavou a videohrami,“ doplnil Piqué.

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml..
Ostrá kritika od Ivana Kmotríka ml.: TAKTO to v Slovane ďalej nepôjde! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk