Montreal ponúka Mešára na výmenu: Správa sa ako malá princezná!

Slovenský hokejový útočník Filip Mešár (20) môže čoskoro vymeniť dres! V zámorí píšu o tom, že Montreal Canadiens svoj prvokolový draftový ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský hokejový útočník Filip Mešár (20) môže čoskoro vymeniť dres! V zámorí píšu o tom, že Montreal Canadiens svoj prvokolový draftový výber ponúkol v balíku na výmenu za kapitána zlatého amerického tímu z MS do 20 rokov.

FOTOGALÉRIA: Filip Mešár v náručí sexi priateľky

Slovenský útočník Filip Mešár pod paľbou kritiky. Fanúšikovia Montrealu Canadiens mu nevedia odpustiť jeho nedávne výroky na adresu spoluhráčov z Kitcheneru Rangers. "Keď som chcel niečo vymyslieť, tak spoluhráči tam boli trochu neskôr a potom nastala aj mierna frustrácia, ale musel som sa cez to preniesť," povedal Mešár, ktorý v OHL odohral posledné dve sezóny.

Výkonmi však príliš nezaujal, na konte mal v oboch sezónach len okolo 50 bodov a od prvokolového draftového výberu v Montreale očakávali rozhodne viac. Mešárovi vyčítajú tiež, že hoci je nováčikom, nezúčastnil sa tohtoročného development kempu Canadiens. Podľa portálu hockey30.com sa vedenie Montrealu rozhodlo Mešára ponúknuť na výmenu.

"Po chybe Nicka Bobrova pri výbere priateľa Juraja Slafkovského, sa Filip Mešár dnes ocitá v centre klebiet o výmene s Winnipeg Jets. Podľa toho, čo koluje, Mešár bol ponúknutý v rámci výmeny zameranej na získanie Rutgera McGroartyho, mladého talentu. Tento potenciálny obchod by zahŕňal aj draftovú voľbu z Panthers alebo Flames v roku 2025 a mladého obrancu, možno Justina Barrona alebo Jordana Harrisa," píše portál zameraný na dianie v organizácii Canadiens.

Slovenský hokejista Filip Mešár.
Kritika spoluhráčov? Prestrelil! Mladý Slovák to v zámorí schytáva Zobraziť článok

Americký útočník Rutger McGroarty ako kapitán priviedol tím USA na majstrovstvách sveta do 20 rokov k zisku zlata. Rovnako ako Mešár bol draftovaný v roku 2022 v prvom kole. Zo 14. miesta si ho vybral Winnipeg Jets. Žiari v drese tímu University of Michigan, v drese ktorého nazbieral v 36 zápasoch 52 bodov v uplynulej sezóne NCAA.

Podľa portálu hockey30.com Mešár padá na dno poradia mladých nádejí organizácie Canadiens. Môže za to nielen jeho prístup, nevýrazné výkony v OHL, ale aj nedávny draft, v ktorom Montreal získal Ivana Demidova a Michaela Hagea.

Výmena by mohla byť napokon prínosná pre obe strany - hráča aj klub. "Potenciálny trejd Filipa Mešára by pre neho mohol predstavovať novú príležitosť dokázať svoju hodnotu v novom prostredí. Pre Canadiens by to mohla byť šanca ukázať rozmaznanému bábätku východ. Tak či onak, budúcnosť Mešára v NHL bude závisieť od toho, či dokáže zmeniť svoj zlý prístup. Pretože sa teraz správa ako malá princezná...," dodáva s dávkou kritiky portál hockey30.com.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk