Český hokejista bojuje s rakovinou: Dojemný odkaz z nemocnice!

Krutá rana osudu! Český hokejový útočník Pardubíc Dominik Hrníčko sa s fanúšikmi na sociálnej sieti podelil o hroznú správu. Od svojho ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: Facebook/Dominik Hrníčko

Krutá rana osudu! Český hokejový útočník Pardubíc Dominik Hrníčko sa s fanúšikmi na sociálnej sieti podelil o hroznú správu. Od svojho milovaného športu si nútene oddýchne, lekári mu diagnostikovali rakovinu semenníkov.

Fotogaléria

Nedávno sa musel vysporiadať s iným zdravotným problémom. Zlomenú nohu si dal do poriadku, vrátil sa do formy a tešil sa na nadchádzajúci ročník. Návrat na ľad ale bude musieť ešte odložiť.

Momentálne podstupuje liečbu v pardubickej nemocnici. „Premýšľať o tom, či je život spravodlivý alebo nie, asi nemá zmysel...Prekážky sú na to, aby sa prekonávali...nie je to tak dávno, čo som dostal veľkú, keď som zistil, že mám zlomenú nohu....Prekonal som ju a vrátil som sa do normálnej formy. Práve teraz mi prišla do cesty ďalšia prekážka, ťažšia, keď mi povedali, že mám nádor na semenníkoch a musím podstúpiť operáciu," prezradil v príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Dominika čaká niekoľkomesačná liečba. Všetkým poďakoval za podporu: „Na mojej ceste ma čaká ďalšia ťažká úloha, ale viem, že to zvládnem, prekážku aj tak prekonám a budem víťaz! Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za podporu," dodal.

Odchovanec Liberca odohral v uplynulej sezóne za pardubickú rezervu štyridsaťosem stretnutí s bilanciou 10 gólov a 11 asistencií, v základnej časti raz nastúpil aj za A-tím neskorších extraligových finalistov. V roku 2018 absolvoval letnú prípravu v slovenskom klube HKM Zvolen. Dominik je manžel a otec malej dcérky. Viac vo FOTOGALÉRII!

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský a Angélie Bourgeoisová-Pelletierová.
Ďalší rozruch len pár dní po podpise megakontraktu: Slafkovský na rande so sexi modelkou! Zobraziť článok

Slovenský hokejista Christian Jaroš.
Hviezdny slovenský obranca mení dres: Upísal sa gigantovi ruskej KHL! Zobraziť článok

Miška Gargano sa takto zvítala s bratom Marekom Hamšíkom priamo na štadióne.
Hamšíkova sestra Michaela sa usadila v Uruguaji: Marek mi zariadil všetko! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk