O Hancka je enormný záujem: Atleticu Madrid ho chce vyfúknuť anglický gigant!

O slovenského futbalového reprezentanta Dávida Hancka z Feyenoordu Rotterdam sa podľa britských médií zaujíma vedenie Manchestru United.

O slovenského futbalového reprezentanta Dávida Hancka z Feyenoordu Rotterdam sa podľa britských médií zaujíma vedenie Manchestru United.

Fotogaléria

Hanckov transfer sa však tak skoro nezrealizuje. Ako informoval denník Mundo Deportivo, Atletico sa bude musieť najskôr rozlúčiť s čiernohorským stopérom Stefanom Savičom, aby získal financie a priestor na prestup slovenského obrancu.

V minulých týždňoch zahraničné médié informovali aj o možnom prestupe Hancka do Liverpoolu. Slovenský reprezentant a účastník EURO 2024 v Nemecku mal nasledovať kroky trénera Arneho Slota, ktorý zamieril k "The Reds" práve z Feyenoordu.

Hancko však podľa vlastných slov prestup na Anfield Road nevidí ako pravdepodobný. "Myslím si, že o tri roky bude patriť medzi najlepších trénerov na svete. Viem si to predstaviť, pretože vidím, čo dokázal s nami. Teraz má oveľa lepšie možnosti. Od konca sezóny som s ním hovoril, takže si nemyslím, že hľadajú hráča na moju pozíciu, preto nevidím reálne môj prestup do Liverpoolu," uviedol Hancko podľa portálu strettynews.com.

Na snímke Róbert Mak (Slovan) oslavuje gól počas prípravného zápasu ŠK Slovan Bratislava - FC Petržalka.
Slovan odštartuje sezónu v predkole Ligy majstrov, Mak: Neviem sa dočkať! Zobraziť článok

Na ME naskočil do každého zápasu z lavičky.
Expert o možnom prestupe Suslova do Juventusu: Ešte nemal sezónu, ktorá by ho tam dostala! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk