Ostrá kritika od Nemeckej legendy: Ružové vlasy? Očakávam, že UEFA bude konať!

Bývalý nemecký futbalový brankár Jens Lehmann ostro skritizoval výzor jedného z hráčov, ktorý obliekal nemecký dres na prebiehajúcich ME.
  • Zdroj: northfoto

Bývalý nemecký futbalový brankár Jens Lehmann ostro skritizoval výzor jedného z hráčov, ktorý obliekal nemecký dres na prebiehajúcich ME.

Robert Andrich, ktorí aktuálne pôsobí ako stredopoliar v tíme Bayer Leverkussen, prekvapil na majstrovstvách Európy svojim kontroverzným výzorom. 29-ročný futbalista si pred turnajom nafarbil svoj účer na ružovo.

To sa však ani trochu nepáčilo niekdajšiemu brankárovi Arsenalu a nemeckej legende Jensovi Lehmannovi, ktorý jeho nový vzhľad ostro skritizoval.

„V dnešnej dobe musíme byť veľmi opatrní, pretože sa môžeme ľahko začať cítiť ako žena alebo niečo podobné. Musíme byť tolerantní, ale myslím si, že v národnom tíme, ktorý hrá na najvyššej úrovni, je to už trochu cez čiaru,“ vyjadril sa Lehmann.

Slovenský hokejista Christian Jaroš.
Hviezdny slovenský obranca mení dres: Upísal sa gigantovi ruskej KHL! Zobraziť článok

Najprv blond vlasy, teraz ružové. Čo sa nám tým snaží povedať? Má problémy so svojou osobnosťou a takto to ukazuje? Ako jeho spoluhráč by som sa cítil veľmi zvláštne a myslím, že aj trénerovi to príde čudné,“ dodal bývalý futbalista.

Lehmann následne dokonca vyzval futbalovú organizáciu UEFA, aby podobné zmeny výzoru netolerovala: „Očakávam, že UEFA zakáže ružové vlasy, pretože to môže zmiasť súperov,“ povedal na záver.

Madelene má na svojom instagramovom profile viac ako 320-tisíc sledovateľov.
Najsexi futbalistka sveta opäť dráždi fanúšikov: Jej krivky v bikinách obdivuje celý internet! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk