Expert o možnom prestupe Suslova do Juventusu: Ešte nemal sezónu, ktorá by ho tam dostala!

Dobrý záver klubovej sezóny v spojení s úspešným účinkovaním slovenskej reprezentácie na európskom šampionáte urobil zo slovenského krídelníka ...

Dobrý záver klubovej sezóny v spojení s úspešným účinkovaním slovenskej reprezentácie na európskom šampionáte urobil zo slovenského krídelníka Tomáša Suslova (22) zaujímavý prestupový artikel.

Fotogaléria

Futbalový expert Marek Sapara, ktorý sledoval Suslovove výkony na ME priamo z tribúny, si však nemyslí, že by náš reprezentant mohol hneď ísť do kádra Starej dámy. „Podľa môjho názoru ešte Suslov nemal takú sezónu, ktorá by mu zaručila miesto v základnej zostave takého klubu, ako je Juventus Turín,“ prezradil s tým, že je však vždy otázne, čo sa na prestupovom trhu udeje.

„Variantom je aj to, že taký veľký klub, ako napríklad Juventus, by si ho chcel len poistiť do budúcna a ešte minimálne sezónu by zostal v terajšom klube na hosťovaní, kde by sa mohol rozvíjať,“ doplnil bývalý slovenský reprezentačný stredopoliar.

Tomáš odohral v uplynulej sezóne Serie A 32 zápasov s bilanciou tri strelené góly a päť asistencií. Predstavil sa aj na ME vo futbale 2024 v Nemecku, kde zasiahol do všetkých štyroch zápasov ako striedajúci hráč.

Robert Andrich si pred ME nafarbil vlasy na ružovo.
Ostrá kritika od Nemeckej legendy: Ružové vlasy? Očakávam, že UEFA bude konať! Zobraziť článok

Slovenskí reprezentanti, ktorí môžu v lete zmeniť klub

Dávid Hancko (Feyenoord Rotterdam): Záujem hlási španielske Atlético Madrid, francúzsky PSG či anglické kluby FC Liverpool a Newcastle United.

Stanislav Lobotka (SSC Neapol): V lete by mohol prestúpiť do španielskeho klubu FC Barcelona.

Ivan Schranz (Slavia Praha): Záujem hlásia kluby aj zo západnej Európy, no jeho agent doteraz neprezradil žiadne detaily.  

Lukáš Haraslín (Sparta Praha): O šikovného krídelníka sa zaujíma francúzsky klub Olympique Marseille.

Denis Vavro (FC Kodaň): Zdroje z Anglicka píšu, že obrancu by chcel získať londýnsky klub FC Brentford.

Madelene má na svojom instagramovom profile viac ako 320-tisíc sledovateľov.
Najsexi futbalistka sveta opäť dráždi fanúšikov: Jej krivky v bikinách obdivuje celý internet! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk