Vyhrotené momenty po vypadnutí Nemecka: Jeden z členov tímu vtrhol do šatne rozhocov!

Nemecká futbalová reprezentácia má po vypadnutí z domácich majstrovstiev Európy stále ťažké srdce na zápasového rozhodcu Anthonyho Taylora.

Nemecká futbalová reprezentácia má po vypadnutí z domácich majstrovstiev Európy stále ťažké srdce na zápasového rozhodcu Anthonyho Taylora.

Fotogaléria

V zápase sa totiž udiala diskutabilná situácia, pri ktorej strela nemeckého futbalistu Jamala Musialu (21) zasiahla do ruky španielskeho obrancu Marca Cucurellu (25) vo vlastnom pokutovom území.

Hráči Nemecka následne začali protestovať a požadovali od arbitra, aby nariadil pokutový kop. Ten si však stál za svojim názorom, že k žiadnemu porušeniu pravidiel nedošlo.

Táto situácia nenechala členov domáceho tímu chladnými ani po skončení stretnutia, pričom najväčší hnev preukázal asistent nemeckého trénera Juliana Nagelsmanna, ktorý podľa informácií denníka BILD po záverečnom hvizde vtrhol do šatne rozhodcov.

Na snímke sprava Tomáš Suslov (Slovensko) a Oleksandr Zubkov (Ukrajina) počas zápasu.
O našich reprezentantov je po šampionáte záujem: Ďalšieho Slováka chce získať slávny klub! Zobraziť článok

Sandro Wagner následne zasypal hlavného rozhodcu ostrou kritikou, pričom sa nesťažoval len na spornú situáciu s rukou, ale aj na jeho celkový výkon počas duelu.

Futbalová organizácia UEFA pred začiatkom majstrovstiev Európy uviedla, že pokiaľ je ruka hráča zasiahnutá v blízkosti tela a je vo vertikálnej polohe, nejedná sa o porušenie pravidiel.

Ján Volko.
Rozčarovaný Volko prišiel o OH: Ide bežec, čo ani nebežal... Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk