Hyenizmus najhrubšieho zrna: Tento muž sa mal vyhrážať Schumiho rodine!

A je to vonku! Nemecká polícia identifikovala muža, ktorý je údajne zodpovedný za hroznú a bezohľadnú snahu vydierať rodinu legendárneho ...

A je to vonku! Nemecká polícia identifikovala muža, ktorý je údajne zodpovedný za hroznú a bezohľadnú snahu vydierať rodinu legendárneho pretekára Michaela Schumachera (55).

Fotogaléria

Bývalý ochrankár Markus F. je obvinený z pokusu vymámiť od rodiny Schumacherových neuveriteľných 15 miliónov eur výmenou za nelegálne získané fotografie Schumachera v jeho ťažkom zdravotnom stave.

Podľa informácií z denníka Bild, sa mal Markus F. dostať k veľmi citlivým a osobným fotografiám Schumachera, ktoré zobrazujú bývalého viacnásobného majstra sveta Formuly 1 počas jeho zotavovania sa z vážneho úrazu hlavy. Tieto snímky, ktoré boli získané bez súhlasu rodiny, mali byť použité ako nástroj na vydieranie.

Rodina Schumacherových, ktorá sa už roky usilovne snaží chrániť súkromie Michaela a zachovať jeho dôstojnosť, bola šokovaná a vystrašená touto hroznou požiadavkou. Polícia preto okamžite začala vyšetrovanie a vďaka rýchlej a efektívnej práci sa im podarilo vystopovať a identifikovať podozrivého.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk