AC Miláno si brúsi zuby na španielskeho reprezentanta! Ibrahimovič zavolal Moratovi: Poruší sľub?

Môžu za to výborné výkony na EURO v Nemecku? O futbalistov z Pyrenejského polostrova je vo veľkokluboch obrovský záujem. Najnovšie je ...

Môžu za to výborné výkony na EURO v Nemecku? O futbalistov z Pyrenejského polostrova je vo veľkokluboch obrovský záujem. Najnovšie je v hre prestup kapitána španielskej reprezentácie do Talianska.

Fotogaléria

Španielskeho útočníka Álvara Moratu (31) láka AC Miláno. Hoci sa sústredí na národný tím a semifinále EURO 2024, musí riešiť aj svoju budúcnosť. Podľa talianskeho denníka Corriere dello Sport uvažuje o prijatí ponuky milánskeho veľkoklubu.

Čech má neďaleko Porta svoju reštauráciu Mindelo, ktorú vedie spoločne s manželkou.
Bývalý futbalista Marek Čech o ME: Ronaldovi turnaj nevyšiel, TOTO je môj favorit na titul! Zobraziť článok

Morata má teda dve možnosti. Prvá, vrátiť sa do Talianska, ktoré údajne preferuje jeho rodina, a vyskúšať si nový angažmán. Druhá možnosť je splniť sľub fanúšikom Atlética Madrid o tom, že zostane, kým niečo nevyhrá.

Na ME naskočil do každého zápasu z lavičky.
Expert o možnom prestupe Suslova do Juventusu: Ešte nemal sezónu, ktorá by ho tam dostala! Zobraziť článok

AC Miláno je medzitým v kontakte s agentmi a pracuje na podmienkach zmluvy. Očakáva sa, že Moratovi ponúkne trojročný kontrakt s platom 5 až 6 miliónov eur za sezónu. Chcú ho, pretože je produktívny. V minulej sezóne strelil 21 gólov v 48 zápasoch - navyše jeho výstupná klauzula je výhodná, len 13 miliónov eur. Skúsenému útočníkovi volal aj Zlatan Ibrahimovič a predstavil mu nový projekt Rossoneri. To údajne Moratu potešilo a nadchlo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk