Návrat do Nemecka? Nehrozí! Toni Kroos by kvôli migrantom dcéru von nepustil

Nemecký futbalový reprezentant Toni Kroos ukončil aktívnu kariéru. Do rodného Nemecka sa však s rodinou vrátiť nechce.
  • Zdroj: Northfoto

Nemecký futbalový reprezentant Toni Kroos ukončil aktívnu kariéru. Do rodného Nemecka sa však s rodinou vrátiť nechce.

FOTOGALÉRIA: Toni Kroos

S Realom Madrid vyhral Ligu majstrov aj španielsku La Ligu. Túžil po rozlúčke s titulom na domácom EURO 2024. Nemecký stredopoliar Toni Kroos ukončil po vypadnutí Nemecka so Španielskom v štvrťfinále aktívnu futbalovú kariéru. No do rodnej krajiny sa vracať nemieni. Zdôvodňuje to nekontrolovaným prílivom migrantom do Nemecka.

Tréner dánskej futbalovej reprezentácie Kasper Hjulmand.
Tréner Dánska sa pustil do systému VAR: Je to hanba! Zobraziť článok

"Nemecko už nie je tou krajinou, ako bolo pred desiatimi rokmi. A to kvôli masovej migrácii. Otázka masovej migrácie sa tu stala príliš nekontrolovanou," hovoril Kroos otvorene v podcaste nemeckej televízie ZDF. "Jasné, problémy sú všade. Ale tu je naozaj veľa ľudí a priveľa problémov.  Keď to teraz porovnám so Španielskom… Mám napríklad sedemročnú dcéru, a až bude staršia, keď bude mať 13, 14 alebo 15 rokov, a niekto sa ma spýta: Nechal by si dcéru vonku o jedenástej večer v Španielsku alebo vo veľkom nemeckom meste? Potom si myslím, že by som viac inklinoval k Španielsku,“ reagoval Kroos.

Toni Kroos vychováva so svojou dlhoročnou partnerkou Jessicou tri deti. Najstarším je syn Leon, ktorý v auguste oslávi deviate narodeniny. Dcéra Amelie oslávi v júli osem rokov a najmladším je syn Fin, ktorý sa narodil v roku 2019.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk