Hamšíkova sestra Michaela sa usadila v Uruguaji: Marek mi zariadil všetko!

Konečne ho videla na turnaji! Keď bol Marek Hamšík (36) ešte hráčom, jeho sestra Michaela (34) ho na EURO hrať nevidela, keďže v roku ...

Konečne ho videla na turnaji! Keď bol Marek Hamšík (36) ešte hráčom, jeho sestra Michaela (34) ho na EURO hrať nevidela, keďže v roku 2016 malo lietadlo problém.

Fotogaléria

Pred pár dňami ho prišla povzbudiť do Nemecka až z Južnej Ameriky, kam sa vydala za bývalého bratovho spoluhráča z Neapola Waltera Gargana (39). Miška, ktorá má s bratom výborný vzťah, v rozhovore pre Šport24 prezradila veci zo súkromia. Prinášame vám niekoľko úryvkov z neho. 

Rozprávali ste sa s Marekom o tom, že je teraz z neho tréner?

Už dlhšie som vedela, aké má myšlienky do budúcnosti a že sa chce stať trénerom. Myslím si, že je veľmi pekný pokrok pre neho, že sa dostal do reprezentácie v úlohe trénera. Navyše výhodou je, že tréner je Talian a poznali sa už z Neapola, keď tam hrával. Myslím si, že mladým chalanom má čo odovzdať, pretože má veľké skúsenosti.

Aké to je pre vás, keď sa so svojimi blízkymi uvidíte raz za niekoľko mesiacov?

Ja nie som na Slovensku už od svojich osemnástich rokov, takže som si na to za ten čas zvykla. Je nám to preto aj vzácnejšie, keď sa vidíme. Na Slovensko chodím raz do roka a naši rodičia sa tiež snažia chodiť za nami do Uruguaja, keď sa im to podarí.

Prečo neprišiel s vami aj váš manžel?

Walter už skončil s profesionálnym futbalom a tiež sa dal ako Marek na trénerskú kariéru. Má svoj klub, svojich zverencov, konkrétne trénuje hráčov do 13 rokov. Je teda zamestnaný, a preto nemohol, žiaľ, prísť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk