Hamšíkova sestra Michaela sa usadila v Uruguaji: Marek mi zariadil všetko!

Konečne ho videla na turnaji! Keď bol Marek Hamšík (36) ešte hráčom, jeho sestra Michaela (34) ho na EURO hrať nevidela, keďže v roku ...

Konečne ho videla na turnaji! Keď bol Marek Hamšík (36) ešte hráčom, jeho sestra Michaela (34) ho na EURO hrať nevidela, keďže v roku 2016 malo lietadlo problém.

Fotogaléria

Ako je to u vás doma, aká kuchyňa u vás doma prevláda?

Keď varím ja, tak je to klasická slovenská kuchyňa. Nemôže však chýbať ani kvalitné uruguajské mäso. Manžel rád griluje, čo je, samozrejme, pre Uruguajčanov prirodzené.

Vedia vaši synovia po slovensky?

Ten najstarší a stredný vedia výborne po slovensky. Najmladší Leo rozumie všetko, len sa mu zatiaľ príliš nechce rozprávať po slovensky. Tie základné veci však vie.

Uvažujete o návrate na Slovensko?

Čím som staršia, tak mi viac chýba Slovensko. Aj tým, že som veľmi veľa rokov v zahraničí, tak ma to ťahá domov. Dokonca aj Walter mi povedal, že by sa na to aj dal. Problémom však je, že slovenčina by mu robila problém. Rozumie a niektoré veci aj vie povedať. Samozrejme, ako prvé vedel nadávky. Ja by som teda chcela, ale uvidíme. Závisieť to bude aj od toho, ako sa bude chlapcom dariť v ich futbalových kariérach, a takisto nás limitujú pri návrate aj ich školy.

Synovia hrajú futbal

„Manžel je nadšený, že všetci traja synovia hrajú futbal. Chce, aby aspoň jeden z nich šiel v jeho šľapajach a stal sa profesionálnym futbalistom. To jednoducho nepustí,“ prezradila Michaela.

Mucha vracia úder: Calzona vyhral na ME jeden zápas a vyskakuje, akoby spasil slovenský futbal... Zobraziť článok

Laura Celia Valk je priateľou anglického futbalistu Judea Bellinghama.
Jej fotky v bikinách obdivuje celý svet: S TOUTO sexicou randí Jude Bellingham! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk