Hamšíkova sestra Michaela sa usadila v Uruguaji: Marek mi zariadil všetko!

Konečne ho videla na turnaji! Keď bol Marek Hamšík (36) ešte hráčom, jeho sestra Michaela (34) ho na EURO hrať nevidela, keďže v roku ...

Konečne ho videla na turnaji! Keď bol Marek Hamšík (36) ešte hráčom, jeho sestra Michaela (34) ho na EURO hrať nevidela, keďže v roku 2016 malo lietadlo problém.

Fotogaléria

Komunikujú medzi sebou o trénerských záležitostiach?

Samozrejme. Keďže Marek začal s trénerskou kariérou skôr, tak mu Walter volával a pýtal si od neho rady. Rôzne aplikácie, ktoré si musel stiahnuť a tak ďalej. Už sa dostali do fázy, keď si vymieňajú rady a komunikujú medzi sebou.

Čo vravíte na to, že váš brat je slovenskou futbalovou ikonou a vy ste tiež úspešná influencerka?

To, či som ja úspešná, si netrúfam povedať. Samozrejme, že brat je úspešný, ale ja by som to skôr o sebe tak nepovedala. Idem si však to svoje a čo ma baví. Marek si svoj sen vysníval, išiel si za ním a dokázal si ho splniť. Sme preto na neho veľmi hrdí. Vlastne vďaka nemu mám aj svojho manžela, takže mi zariadil úplne všetko.

Na snímke tréner Slovenska Francesco Calzona a bývalý reprezentačný obranca Martin Škrtel.
Škrtel reaguje, že bol na trénerovej čiernej listine: Jasný odkaz Talianovi! Zobraziť článok

Ako sa vám žije v Uruguaji, keďže pre nás Európanov to je úplne iný svet?

Osobne som asi skôr taký kočovný typ človeka a je mi to jedno. Ja idem, kde sa povie. Nemala som problém vôbec nikde, kde sme žili s Walterom. Priznám sa však, že možno ten prvý rok bol v Uruguaji náročnejší, lebo som bola aj tehotná a Walter mal ešte zmluvu na jeden rok v Mexiku. Ale o tom je futbalový život. Teraz sme tam už ôsmy rok a môžem povedať, že je to pre mňa druhý domov.

Pred pár rokmi ste boli súčasťou kuchárskej šou v Uruguaji. Ťahá vás to teda viac do šoubiznisu či na futbalový trávnik?

Dostala som ponuku ísť do šou MasterChef. Najskôr som do toho nechcela ísť, ale potom som si povedala, prečo nie. Vyskúšala som niečo nové. Poviem vám však spätne, že by som do toho už nešla. Osobne nemám rada kamery. Instagram je jedna vec a stáť pred kamerami je druhá. Skúsenosť dobrá, ale už by som do toho nešla.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk