Kritika spoluhráčov? Prestrelil! Mladý Slovák to v zámorí schytáva

Otvorene kritizoval spoluhráčov, v zámorí to doslova schytáva! Slovenský útočník Filip Mešár si svojimi vyjadreniami poriadne zavaril.
  • Zdroj: TASR

Otvorene kritizoval spoluhráčov, v zámorí to doslova schytáva! Slovenský útočník Filip Mešár si svojimi vyjadreniami poriadne zavaril.

FOTOGALÉRIA: Filip Mešár v náručí sexi priateľky

Slovenský hokejový útočník Filip Mešár na pretrase v zámorských médiách! Dôvodom ale nie sú brilantné výkony na ľade, ale jeho vyjadrenia. "Keď som chcel niečo vymyslieť, tak spoluhráči tam boli trochu neskôr a potom nastala aj mierna frustrácia, ale musel som sa cez to preniesť," vyriekol Mešár v rozhovore pre TVNOVINY.sk.

Reagoval tým na predošlé dve sezóny v zámorskej juniorskej OHL v drese Kitchener Rangers, v ktorých príliš nenaplnil očakávania ohľadom bodovej produkcie. V nováčikovskej sezóne zaznamenal 51 bodov a v druhom ročníku 52 bodov. Od prospektu draftovaného v prvom kole v roku 2022 sa očakávalo viac.

V Montreale sú fanúšikovia a odborníci extrémne kritickí a Mešár to pociťuje naplno. "Mladý slovenský útočník od svojho výberu nezaujal vedenie Canadiens a experti na prospekty z NHL ho už neradia ani medzi top perspektívy organizácie.  Mladíkov postoj je prinajmenšom otázny, keďže sa v rozhovore pre slovenské médium nezdržal kritiky svojich spoluhráčov," píše portál habsfanatics.com.

Slovenský hokejista Filip Mešár.
Filip Mešár v náručí sexi priateľky: Krásku z Kanady zobral na Slovensko! Zobraziť článok

"Ou! Dá sa povedať, že kapitánske „C v elitnom hokejovom tíme si tak skoro neoblečie. Mešár tiež priznal, že sa ťažko zmieril s preradením z Laval Rocket minulú jeseň, aj keď mu organizácia dala jasne najavo, že hráči ako Nick Suzuki a Cole Caufield nehrali v NHL v rovnakom veku.  Čím viac pozornosti sa venuje Laneovi Hutsonovi, Loganovi Maillouxovi, Owenovi Beckovi a dokonca Oliverovi Kapanenovi, zdá sa, že Filip Mešár v hierarchii najlepších vyhliadok Canadiens klesol dosť ďaleko a takýto postoj mu v budúcnosti nepomôže v rámci organizácie," dodáva fanúšikovský portál Montrealu Canadiens.

Nielen výkony v juniorskej OHL, ale aj vyjadrenia Filipa Mešára poriadne pobúrili komunitu organizácie Habs. Navyše mu vyčítajú aj fakt, že hoci má status nováčika, tak sa nezúčastnil development kempu Montrealu. V septembri sa očakáva jeho účasť na kempe nováčikov a zostáva len dúfať, že si dokáže napraviť reputáciu.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk