Bývalý slovenský reprezentant si servítku pred ústa nedával: TAKTO naložil Angličanom!

Futbalová reprezentácia Anglicka postúpila po včerajšej penaltovej dráme nad Švajčiarskom už do semifinále majstrovstiev Európy.

Futbalová reprezentácia Anglicka postúpila po včerajšej penaltovej dráme nad Švajčiarskom už do semifinále majstrovstiev Európy.

Fotogaléria

Tím pod vedením Garetha Southgatea bol pritom blízko vypadnutiu už v osemfinálovom stretnutí proti Slovensku, kde sa mu však v záverečných momentoch napokon podarilo vyrovnať, pričom v predĺžení zvrátili Angličania zápas na svoju stranu.

„Ja osobne neverím, že sa s takýmto futbalom dajú vyhrať Majstrovstvá Európy. Raz určite príde súper, ktorý to jednoducho potrestá a nedá im šancu. Hrobárovi utiekli z lopaty už v osemfinále proti nášmu mužstvu, teraz zašli ešte ďalej, teda do penaltového rozstrelu,“ vyjadril sa bývalý slovenský reprezentant Stanislav Šesták, ktorý pôsobí ako spolukomentátor na televízii Dajto.

„Keď ten futbalový boh existuje, čo určite existuje, tak jednoducho raz príde aj na nich. A za tie veci, ktoré robí napríklad Pickford, ten trest raz príde. Nechcem ho urážať, no toto je cez čiaru, nemalo by to patriť do futbalu na najvyššej úrovni,“ reagoval Šesták na správanie anglického gólmana, ktorý sa počas penaltového rozstrelu snažil svojich súperov rozhodiť všemožnými grimasami.

Ilustračná fotografia.
Osudná hrôza na ihrisku: Zomrel futbalový reprezentant Zobraziť článok

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk