Takmer hotová vec: Hancko je blízko prestupu do Španielska, ostáva posledný krok!

Slovenský futbalový obranca Dávid Hancko (26), ktorý aktuálne pôsobí v holandskom Feyenoorde, je od svojho pôsobenia na prebiehajúcom ...
  • Zdroj: SITA/Milan Illík

Slovenský futbalový obranca Dávid Hancko (26), ktorý aktuálne pôsobí v holandskom Feyenoorde, je od svojho pôsobenia na prebiehajúcom európskom šampionáte spájaný s možným prestupom do Atlética Madrid.

FOTOGALÉRIA: Dávid Hancko

Špekulácie o tom, že by Hancko mohol podpísať zmluvu so španielskym gigantom, už dokonca potvrdil aj jeho samotný agent.

„To Atlético je pravda, to vedia všetci, je to mediálne známe. Zo všetkých klubov, ktoré majú o Dávida záujem, je pre nás Atlético Madrid na prvom mieste. Davidovi sa to páči, ale rozhodnú vo Feyenoorde,“ vyjadril sa pre televíziu RTVS Branislav Jašurek, agent Dávida Hancka.

Podľa najnovších informácií, ktoré priniesol Santi Aona z denníka Foot Mercato, sa šikovný Slovák so španielskym klubom už dohodol na podmienkach zmluvy. Posledným ktorom, ktorý ostáva splniť, je to, aby sa kluby dohodli na prestupovej čiastke.

Aona taktiež tvrdí, že atléti mali holandskému klubu ponúknuť 24 miliónov eur plus bonusy. Feyenoord však podľa jeho slov požaduje až 35 miliónov eur.

Laura Celia Valk je priateľou anglického futbalistu Judea Bellinghama.
Jej fotky v bikinách obdivuje celý svet: S TOUTO sexicou randí Jude Bellingham! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk