Nezadaná slovenská moderátorka Simona Leskovská: TOTO musí mať môj ideálny chlap!

Mužom sa z nej podlamujú kolená, preto sa až nechce veriť, že je nezadaná. Na európskom šampionáte urobili dobrú reklamu Slovensku nielen ...

Mužom sa z nej podlamujú kolená, preto sa až nechce veriť, že je nezadaná. Na európskom šampionáte urobili dobrú reklamu Slovensku nielen futbalisti, ale aj kráska s mikrofónom v ruke.

Fotogaléria

Mediálnu oporu nášho zväzu Simonu Leskovskú (32) označili za jednu z najkrajších žien turnaja. V rozhovore prezradila, či na ňu žiarlia partnerky hráčov, či má ponuky aj zo zahraničia, ako ju spoznávajú ľudia a tiež to, ako by mal vyzerať jej vyvolený. 

Leskovská pracuje ako športová moderátorka už nejaký piatok. No ako sa vôbec k tejto práci dostala? „Odkedy som hrávala profesionálne volejbal, mala som vtedy 15 rokov, som sledovala futbalové zápasy vždy, keď som prišla domov z tréningu. Už vtedy tam boli pekné moderátorky, ktoré sa vyznali. Pôsobili v talianskych a španielskych ligách.

Veľmi sa mi to páčilo a vždy som si hovorila, že toto raz bude moja práca. Stážovala som v televízii, pracovala som v reklamnej agentúre. Išla som na to postupnými krokmi. Dostala som sa najskôr k hokeju. Robila som to pár rokov, ale futbal bol vždy môj sen. Osud to tak zariadil, že od hokeja som sa dostala k futbalu.

Mala som futbalový magazín, potom som robila projekt pre španielsku La Ligu. Následne som poslala životopis na náš futbalový zväz a zobrali ma na marketing. Môžem povedať, že si žijem prácu svojich snov,“ uviedla Leskovská. To, že sa s našou reprezentáciou dostala na EURO 2024, považuje za splnený sen.

Ilustračná fotografia.
Tvrdá rana pre český šport: Zomrel člen hokejovej siene slávy Zobraziť článok

Nové ciele

„Veľa ľudí ma registruje cez futbal. Keď som mala 23-24 rokov, tak som moderovala MS v triatlone a ME vo volejbale. Aj tenisové turnaje a robila som priamo pre IIHF na MS v hokeji. Preto hovorím, že som si veľa takýchto podujatí odrobila a nabrala skúsenosti. Musela som sa postupne učiť, ako zvládať takéto veľké turnaje.

To, že som tu a robím, čo ma baví, považujem za svoju osobnú výhru. Už len to, že som pri slovenskej futbalovej reprezentácii, je veľká pocta. Som však človek, ktorý si dáva nové ciele. Určite by som raz chcela mať svoju reláciu a možno by som chcela moderovať štúdio Ligy majstrov,“ dodala Leskovská, ktorá je bezpochyby atraktívna žena.

S chalanmi je v pohode

Ako často sa jej preto stáva, že ju pozývajú futbalisti na rande? „Na to sa ma veľmi veľa ľudí pýta, ale musím povedať, že medzi mnou a našimi hráčmi je maximálne profesionálny vzťah. Mnohých z nich poznám dlhé roky a už si z toho robíme aj vtipy, že sme kolegovia. Aj ku mne, aj ku kolegyniam Monike Jurigovej a Lenke Gazdíkovej sa správajú s maximálnym rešpektom.

Nemala som od nich nikdy žiadny návrh. Nemám problém s nikým, ísť si sadnúť a podebatovať si, pretože všetci chalani sú v pohode. Treba však povedať, že dlho poznám Maťa Dúbravku, Lukáša Haraslína a Stanka Lobotku.

Laura Celia Valk je priateľou anglického futbalistu Judea Bellinghama.
Jej fotky v bikinách obdivuje celý svet: S TOUTO sexicou randí Jude Bellingham! Zobraziť článok

Máme tu chalanov, ktorých sme mali aj v dvadsaťjednotke, takže možno s nimi, ak by som si mala vybrať, ale vážne sú všetci super, takže vyslovene by som nechcela robiť rozdiely,“ priznala Leskovská s tým, aký typ muža ju vlastne priťahuje najviac.

Vysoký a opálený

„Je to veľmi všeobecné. V prvom rade robí charizma daného človeka atraktívneho. Keď teda mám povedať typ, tak je to určite chlap, ktorý je vysoký, hnedovlasý a opálený. Musí mať však hlavne rád šport a mal by športovať. Nehovorím, že profesionálne, ale aktívne. Ja vediem veľmi zdravý životný štýl a tak by to malo byť aj v prípade môjho potenciálneho partnera.

Preslávila ju fotka s Ronaldom

Vo svete ju preslávila fotografia s Cristianom Ronaldom po našom kvalifikačnom stretnutí s Portugalskom. „Všetci vieme, že Cristiano má obrovský výtlak. Každá fotka s ním sa stane virálnou a každý, kto má možnosť, sa s ním odfotí. Je pravda, že mi vďaka nemu narástli sledovatelia na instagrame.

Pred zápasom s Belgickom sa mi stala veľmi milá situácia. Zastavili ma slovenskí fanúšikovia a pýtali sa ma, či som tá Simona, ktorá má fotku s Ronaldom a on sa vás dotkol. Následne mi povedali, že keď sa ma dotkol Ronaldo, tak sa musia dotknúť aj oni mňa. Bolo to veľmi milé a ľudia ma vnímali aj prostredníctvom neho.“

Radosť Dávida po expresnom góle.
Takmer hotová vec: Hancko je blízko prestupu do Španielska, ostáva posledný krok! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk