Slovan to so Šporarom myslí vážne: Gréckemu klubu za neho ponúka nemalé peniaze!

Slovinský futbalový reprezentant Andraž Šporar (30) sa na prebiehajúcich ME v Nemecku opäť ukázal vo veľmi dobrom svetle.

Slovinský futbalový reprezentant Andraž Šporar (30) sa na prebiehajúcich ME v Nemecku opäť ukázal vo veľmi dobrom svetle.

Fotogaléria

Tím Slovinska, v ktorom bol jeden z najviditeľnejších hráčov na trávniku, sa dokázal prebojovať až do osemfinále, kde napokon tesne prehral proti Portugalsku až po pokutových kopoch.

Šporar aktuálne pôsobí v gréckom Panathinaikose, v ktorom však podľa dostupných informácií nieje úplne spokojný. Po tom, čo ho na pozícii hrotového útočníka nahradil spoluhráč Fotis Ioanniidis, sa na ihrisku už nezdržuje tak často, v súvislosti s čím sa začína špekulovať o možnej zmene pôsobiska.

Jedným z klubov, o ktorom sa v súvislosti so Šporarom diskutuje najviac, je Slovan Bratislava, v ktorom už pôsobil medzi rokmi 2017-2020 a za toto krátke obdobie v kádri belasých jeho kariéra raketovo vystrelila. V sezóne 2019/2020 napokon prestúpil do portugalského Sportingu.

Podľa informácií slovinského denníka Ekipa24 to Slovan so Šporarom myslí veľmi vážne a Panathinaikosu je za Slovinca ochotný zaplatiť slušnú finančnú kompenzáciu. Beleasí majú byť naviac ochotní poskytnúť staronovej posile dlhodobý kontrakt s veľmi pekným platom.

Ronaldo sa rozplakal priamo počas osemfinálového súboja proti Slovinsku.
Šokujúci incident po nepremenenej penalte Ronalda: Surový útok v útrobách štadióna! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk